Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Eveniment inedit la Dej! Evadare în parc, varianta 4.0. Ce au pregătit cercetașii, dejenilor

Publicat acum

pe

Evadare in parc 3 2015 (75)

Duminică, 11 septembrie, Cercetașii Dejeni îi invită pe toți cei care doresc să petreacă o după-amiză relaxantă, în Parcul Mare din Dej, la cea de-a patra ediție a proiectului ,,Evadare în parc”.

Evenimentul, care va debuta la ora 16:00, în Parcul Mare din Dej, aduce în prim-plan numeroase activități interesante, începând de la biblioteca în aer liber, hamacul zburător, diferite ateliere de jonglerii, pictură, confecționat brățări, împletit părul, slackline, muzică folk live, până la diferite ateliere și jocuri pentru copii.

Nu va fi uitată zona de board games, de asemenea, doritorii pot încerca și senzațiile tari oferite de blocator. Potrivit organizatorilor, va fi amenajată și o zonă de cu hamace, dedicată relaxării și de lecturii.

Dacă ai hamac, te rugăm să îl aduci, însă nu uita protecția pentru copac! „Evadare în parc” reprezintă o modalitate inedită de a petrece timpul liber și de a vedea utilitatea unui parc. Am pregătit o serie de activități pentru copii și tineri, de la relaxare în hamace și lectură, la ateliere de pictură, jocuri, hamacul zburător și multe altele! Luați cu voi o pătură, un izopren sau numai voia bună și haideți cu noi! Va așteptăm cu drag!”, au precizat Cercetașii Dejeni.

Evadare in parc 4 Dej

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER