Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Evenimente de suflet la Dej: lasare de carte și recitaluri folk pe o terasă din oraș – FOTO/VIDEO

Publicat acum

pe

lansare de carte muzica folk (1)

Asociația „Porți către suflet” Dej, prin intermediul proiectului „Promovează abilitatea 2016” a organizat, ieri, un eveniment cultural deosebit.

Evenimentul, care a avut loc în incinta localului Green Pub Dej, cu începere de la ora 18, a adus în prim-plan lansarea a două cărți. Este vorba despre „Taifas cu menestreli. Interviurile Diligenței de Bizanț” a lui Florin Săsărman, care adună între coperțile sale interviurile difuzate în cea mai longevivă emisiune de muzică folk din peisajul radiofonic românesc, „Diligența de Bizanț” (realizată de Florin Săsărman și difuzată de peste 20 de ani de Radio Cluj) și „Istoria unui vis. O poveste subiectivă a Cenaclului Flacăra” a lui Vali Șerban, o carte care îi va încânta şi incita pe iubitorii muzicii folk, pe nostalgicii fenomenului muzical creat de Adrian Păunescu.

Pe lângă cele două lansări de carte, cei care au răspuns „prezent” invitației organizatorilor de a lua parte la acest eveniment s-au bucurat – preț de câteva ore – și de recitalurile de muzică folk susținute de Florin Săsărman, Vali Șerban și Marin& Petra Grad. Amfitrion al acestei întâlniri de suflet a fost Nelu Anca, președintele Asociației ”Porți către suflet”.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER