Conectează-te cu noi

Sport

EXCLUSIV – FC Unirea Dej a rămas fără ANTRENOR! Cine conduce echipa?

Publicat acum

pe

Echipa de fotbal Unirea Dej a rămas pentru scurt timp fără antrenor, după ce Alpar Meszaros și oficialii clubului s-au înțeles pe cale amiabilă privind rezilierea contractului.

Tehnicianuș Alpar Meszaros și-a luat deja rămas-bun de la jucători și a părăsit echipa. ”Am luat decizia de comun acord să ne despărțim. Ideea i-a aparținut domnului Meszaros, probabil și-a dorit un șoc la echipă. Am fost de acord cu dorința sa, poate aceasta este singura șansă să fie remontată echipa”, a declarat pentru Dej24.ro Mircea Itu, președintele clubului de fotbal Unirea Dej.

Ca urmare a despărțirii de ”Messi”, începând de azi, conducerea tehnică va fi asigurată de Fabian Băieșu, un produs al clubului Unirea Dej – fost jucător și delegat. Acesta va fi ajutat de doi jucători experimentați ai echipei, Ionuț Podină și Adrian Nalați și de Constantin Bădan – un adevărat ”pilon” al formației dejene, antrenor cu portarii și delegat.

Noua conducere tehnică a condus deja primul antrenament, în această după-amiază, de la ora 15. ”Sunt bucuros pentru încrederea acordată de domnul președinte Itu și îi mulțumesc pentru oportunitate. Împreună cu tot staff-ul – Ionuț Podină, Adrian Nalați și Constantin Bădan, vom încerca să resuscităm formația din punct de vedere psihic pentru că acolo cred că avem probleme. Sper să reușim și să obținem cât mai multe rezultate bune împreună. Pregătim deja echipa pentru meciul următor. Vom juca cu Metalurgistul Cugir, o echipă cu pretenții de promovare, o echipă solidă. Avem obiective diferite, dar vom încerca să facem un joc cât mai bun și să obținem punct sau puncte”, a declarat pentru Dej24.ro Fabian Băieșu.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER