Conectează-te cu noi

....

Administraţie

EXCLUSIV. Magazin LIDL la Dej! Ar urma să fie construită și o piață!

Publicat acum

pe

....

Reporterii Dej24.ro au aflat ÎN EXCLUSIVITATE că se pregătește sosirea lanțului de magazine LIDL la Dej. În aceeași zonă ar urma să fie construită și o piață agroalimentară!

Consilierii locali din Dej s-au întrunit în această după-amiază, de la ora 15, în cadrul unei ședințe ordinare pe luna septembrie. Pe ordinea de zi s-a aflat și un proiect de hotărâre ”privind aprobarea parcelării terenului identificat prin C.F. Nr.  63252 situat în Municipiul Dej, Strada Crângului, Nr. 23”.

....

Sursele Dej24.ro susțin că la baza acestui proiect de hotărâre ar sta sosirea lanțului de magazine LIDL la Dej, municipalitatea urmând să concesioneze terenul pe care se va ridica construcția. Compania și-a exprimat deja intenția de a deschide un magazin în orașul nostru.

”Există o cerință din partea unei societăți comerciale care deține un lanț mare de magazine la nivel național pentru a construi un magazin în această zonă (n.r. – strada Crângului). Acel magazin este foarte mult dorit de dejeni”, a spus primarul Morar Costan în ședința de azi, fără a oferi însă numele lanțului interesat.

Sursele noastre susțin că, fără niciun fel de dubiu, edilul a făcut referire la LIDL. Noul magazin de pe strada Crângului din Dej ar urma să aibă 2855 mp și 118 locuri de parcare. De asemenea, în imediata apropiere ar urma să fie construită o piață agroalimentară!

Evident că, pe lângă societatea comercială care deține LIDL, la licitația care urmează să fie organizată vor putea participa și alte firme interesate (respectând, desigur, caietul de sarcini).

Știre în curs de actualizare! Revenim cu detalii!

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER