Conectează-te cu noi

Politic

EXCLUSIV. Pe cine va arunca PSD în lupta pentru Primăria Dej | ALEGERI LOCALE 2020

Publicat acum

pe

ALEGERI LOCALE 2020 | Sursele Dej24.ro susțin că Partidul Social Democrat (PSD) a stabilit candidatul pentru Primăria Municipiului Dej, la alegerile locale din septembrie.

Așa cum Dej24.ro a anunțat ÎN EXCLUSIVITATE încă de la sfârșitul lunii trecute, social-democrații au luat în calcul cinci persoane: actualul viceprimar al Dejului Teodora Muncelean, consilierul județean Vasile Sălătioan, fostul consilier local Grigore Crăciun, actualul consilier local Andrei Bradea, precum și un tânăr – Petru Ioan Tătar.

Sursele Dej24.ro susțin că Vasile Sălătioan (55 de ani) este ”alesul” PSD și va intra în lupta pentru Primăria Municipiului Dej, la alegerile locale din septembrie. De profesie economist, social-democratul a fost consilier local al municipiului Dej în perioada 2009-2012, iar de două mandate e consilier județean. În CJ Cluj, Sălătioan a fost președintele comisiei pentru buget-finanțe, iar acum conduce comisia de urbanism. Totdată, acesta a fost liderul consilierilor județeni PSD.

De-a lungul anilor, Vasile Sălătioan a făcut parte din conducerea PSD Dej și a ocupat mai multe funcții politice în PSD Cluj, fiind unul dintre ”veteranii” partidului. Urmează ca în scurt timp PSD Cluj să anunțe oficial candidatura lui Sălătioan la Primăria Dej.

Momentan, lista pentru Consiliul Local Dej nu a fost stabilită. Ce este cert este că pe ea se vor afla atât persoane cunoscute – unele din actualul consiliu, cât și ”oameni noi” pe care social-democrații speră să îi convingă să vină în partid.

Dacă ți-a plăcut acest articol și vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în Dej, nu uita să dai LIKE paginii de facebook Dej24.ro!

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER