Conectează-te cu noi

Eveniment

Exercițiu inopinant la Spitalul Municipal Dej, ce a presupus scenariul – FOTO

Publicat acum

pe

Detașamentul de Pompieri Dej a desfășurat, astăzi, un exercițiu inopinat la Spitalul Municipal Dej, în cadrul activităților de control pe linia apărării împotriva incendiilor în unitățile sanitare cu spitalizare continuă din județ.

Scenariul a presupus izbucnirea unui incendiu la secția de Chirurgie, situată la etajul patru al spitalului, din care s-au luat măsuri pentru evacuarea tuturor persoanelor de la nivelul respectiv. Obiectivele acestor verificări este de a identifica vulnerabilitățile pe linia apărării împotriva incendiilor, iar exercițiile inopinate oferă posibilitatea de a urmări îndeaproape modul de evacuare în situații de urgență a pacienților și personalului din aceste unități, precum și implicarea personalului unității spitalicești cu atribuții pe linia apărării împotriva incendiilor în organizarea cerințelor de evacuare în cazul situațiilor de urgență.

”De asemenea, se mai urmărește practicabilitatea căilor de intervenție, starea și funcționalitatea mijloacelor din dotarea unităților sanitare, sursele destinate alimentării cu apă ale autospecialelor de intervenție, precum și posibilitățile de amplasare autospecialelor de lucru la înălțime.

Aceste controale se vor desfășura în următoarea perioadă de către inspectorii de prevenire ai ISU Cluj și Inspecției Sanitare de Stat”, a precizat ISU Cluj.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER