Conectează-te cu noi

Naţional

EXIT POLL! Sondaj CURS-AVANGARDE: Iohannis obţine 64,8%, Viorica Dăncilă doar 35,2%

Publicat acum

pe

Exit poll-ul Curs-Avangarde îl dă câștigător absolut pe Klaus Iohannis cu 64,8%, în vreme ce Viorica Dăncilă a obținut doar 35,2%.

Exit poll-ul Curs-Avangarde, pentru ora 19:30, arată că în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale, Klaus Iohannis a obţinut 64,8%, în timp ce Viorica Dăncilă a primit 35,2%.

Iohannis a apărut cu primele declarații după publicarea exit-poll-urilor: Este o victorie importantă. Cea mai categorică victorie împotriva PSD.

Klaus Iohannis, cel care va avea un nou mandat la Cotroceni în următorii 5 ani, spune că aceasta este cea mai categorică victorie împotriva PSD. „Voi fi şi preşedintele celor care nu m-au votat”, a spus Iohannis.

Am câştigat astăzi, dragi români. România a câştigat, România modernă, România europeană, România normală a câştigat astăzi. Românii au fost eroii zilei de astăzi, au mers într-un număr impresionant să voteze şi acesta este cel mai important câştig de azi, faptul că au mers la vot. Şi aici o menţiune despre românii din Diaspora care au mers în număr extraordinar de mare la vot. E cea mai categorică victorie obţinută vreodată împotriva PSD”, a declarat Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis a vorbit despre crearea unei noi majorităţi.

Primesc această victorie cu bucurie, cu mulţumire, cu modestie şi cu încredere în România. Vă promit azi, aici, în această seară că voi fi preşedintele tuturor românilor şi acelora care m-au votat în mod expres şi acelora care nu m-am votat. Voi fi şi preşedintele celor care nu au votat deloc, cu speranţa că data viitoare vor merge totuşi la vot. După această victorie sunt multe lucruri de făcut, de reperat. Mă voi implica pentru a crea o nouă majoritate, compusă din partidele democratice, care vor duce România spre modernizare, spre România normală. Vă promit încă un lucru. Voi fi un preşedinte total implicat pentru România”, a mai spus Iohannis.

Viorica Dăncilă: Am recuperat voturile pe care le am pierdut la europarlamentare

Mulţumesc colegilor mei din teritoriu, vreau să le mulţumesc simpatizanţilor şi militanţilor PSD, tuturor celor care au vrut să înlocuiască ura şi dezbinarea cu unitatea şi încrederea. PSD astăzi a recâştigat încrederea cetăţenilor români care ne-au votat în 2016. Am recuperat voturile pe care le-am pierdut la europarlamentare, iar astăzi avem peste 3 milioane de voturi, ceea ce înseamnă că avem numărul de voturi pe care l-am avut la parlamentarele din 2016 pentru a intra la guvernare”, a spus Viorica Dăncilă.

Am toată convingerea că numărul de astăzi ne ajută, ne obligă şi în acest sens vom face tot ce este posibilă să câştigăm alegerile locale şi parlamentare. Avem în acest moment un rezultat exit poll. Vom sta până vom prelua toate procesele verbale din teritoriu. Vom face numărătoare paralelă, pentru că atunci vom şti cu adevărat rezultatul votului de astăzi. Alte declaraţii vom face după ce vom avea rezultatul final al votului”, a mai spus Dăncilă.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER