Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

EXPLOZIE într-o localitate din Cluj, o femeie a fost resuscitată – FOTO

Publicat acum

pe

O femeie a fost resuscitată de către pompieri și salvatorii SMURD, după ce a fost surprinsă de o explozie în propria locuință, din județul Cluj.

Mai multe mijloace pentru stingerea incendiilor și două echipaje SMURD au fost alertate în această seară, în jurul orei 19, ca urmare a unui apel de urgență ce anunța producerea unei explozii în urma unor acumulări de gaze, într-o casă din localitatea Popești Deal, comuna Baciu.

”Pompierii clujeni au găsit o femeie fără semnale vitale, care fusese scoasă de aparținători în afara locuinței și-i aplicau masajul cardiac extern, precum și câteva focare minore în interiorul casei. Pompierii au continuat suportul vital de bază până la sosirea echipajelor SMURD, concomitent cu desfășurarea operațiunilor de recunoaștere și stingere a incendiului. Manevrele de resuscitare au fost efectuate împreună cu echipajele SMURD și au readus în scurt timp semnalele vitale femeii de aproximativ 50 de ani. Aceasta prezenta arsuri la nivelul feței și a mâinilor, iar starea generală era gravă, fiind necesară intubarea acesteia. Victima a fost transportată la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate.

Suflul exploziei a distrus ferestrele de la parterul imobilului, iar flăcările au mistuit bunurile din bucătăria și camera situate la parterul casei. Cel mai probabil evenimentul a avut la bază o acumulare de gaze de la o butelie de gaz folosită pentru alimentarea unui aparat de gătit”, a precizat ISU Cluj.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER