Conectează-te cu noi

....

Naţional

EXPLOZIE urmată de incendiu, în Brașov. COD ROȘU, declarat de Arafat

Publicat acum

pe

explozie fabrica Brasov

O explozie, urmată de un incendiu, s-a produs în această seară la o fabrică de pâine din Brașov. Raed Arafat a declarat ”cod roșu”.

....

Explozia s-a petrecut în apropierea Stadionului Tineretului din Brașov, chiar în timpul unui meci de fotbal din Liga a II-a. La fața locului au fost trimise mai multe autospeciale ale pompierilor, echipaje medicale, dar și polițiști. Două elicoptere se află în așteptare, urmând să fie trimise la fabrica de pâine, dacă e nevoie. Raed Arafat a declarat că a fost inițiat ”cod roșu” de intervenție, fiind mobilizate echipaje de intervenție din județele limitrofe.

Flăcările uriaşe au fost surprinse în direct de camerele video de la stadionul formației FC Braşov. Raed Arafat a spus că cinci persoane rănite în explozie au fost transportate la spital, iar alte câteva persoane este posibil să fie prinse sub dărâmături. Mai multe echipe de intervenţie s-au format, așadar, pentru a căuta angajați care ar fi putut fi surprinși de explozia produsă la fabrica de pâine din Braşov.

Dintre cele cinci victime, una a suferit arsuri pe 40% din corp, iar celelalte patru au 10% din suprafața corpului afectată.

ACTUALIZARE 20:45: Unul dintre răniți se află în stare gravă și cel mai probabil va fi transportat cu elicopterul la București. O ședință a celulei de criză de la Ministerul Sănătății, la care participă ministrul Nicolae Bănicioiu și secretarul de stat Raed Arafat, are loc la această oră. Încă nu se știe exact câte persoane se află sub dărâmături.

ACTUALIZARE 21:09: Ministrul sănătății Nicolae Bănicioiu și secretarul de stat Raed Arafat au plecat cu un elicopter către Brașov.

ACTUALIZARE 21:50: Incendiul a fost stins, 5 din cele 11 persoane aflate în clădire au ieşit nevătămate. Un bărbat căzut într-un buncăr de făină, de la etajul patru al incintei, a fost scos de echipele de intervenţie.

ACTUALIZARE 23:20: Bănicioiu și Arafat nu s-au mai deplasat la Brașov, situația fiind sub control.

ACTUALIZARE 00:00: Dintre cele şase persoane care au ajuns la spital, trei persoane au fost internate la secţia de Chirurgie plastică cu arsuri pe corp, două sunt în stare mai gravă după ce au suferit arsuri ale căilor aeriene şi sunt internate la Terapie Intensivă, iar bărbatul scos de sub dărâmături se află, de asemenea, internat la ATI cu arsuri pe corp şi politraumatisme în urma prăbuşirii, scrie Mediafax.

Așadar, în incinta clădirii care a explodat au fost 11 persoane, din care 6 au ajuns la spital, iar 5 au scăpat tefere.

Cauzele producerii exploziei sunt în curs de stabilire.

foto: camere video meci

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER