Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Fabrica de hârtie din Dej, dezvoltată cu ajutorul unui credit de zeci de milioane de euro

Publicat acum

pe

Pehart, cel mai mare producător de role industriale de hârtie din sud-estul Europei, a obținut un credit sindicalizat de 51 milioane euro, care urmează a fi investit în dezvoltarea celor două fabrici ale companiei din Petrești (județul Alba) și Dej (județul Cluj).

Pehart intenționează construirea de noi facilități pentru producția de hârtie, creșterea zonei de converting, investiții în echipamente de ultimă generație pentru creșterea producției și dezvoltarea portofoliului cu noi produse. Astfel, compania va crea noi locuri de muncă pentru comunitățile locale din cele două orașe.

”Planurile noastre de dezvoltare includ investirea a 20 de milioane de euro pe parcursul a trei ani, printr-un parteneriat solid cu băncile care au facilitat creditul. Ne angajăm să fim un exemplu pentru industria de producție a hârtiei și, pe măsură ce intrăm pe noi piețe, să stabilim un nou standard de dezvoltare etică și prietenoasă cu mediul, având constant în vedere comunitatea locală și crearea de noi locuri de muncă într-o industrie robustă, orientată spre oameni”, a spus pentru economica.net Gabriel Stanciu, General Manager al Pehart. 

În 2015, Pehart a fost achiziționat de fondul de private equity Abris Capital Partners, subiect despre care Dej24.ro a scris AICI.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER