Conectează-te cu noi

Sport

FC Unirea Dej a câștigat la MASA VERDE partida cu Unirea Alba Iulia

Publicat acum

pe

Echipa de fotbal Unirea Dej a câștigat la ”masa verde” meciul cu Unirea Alba Iulia, pierdut pe teren propriu cu 1-3.

Partida disputată pe Stadionul Municipal Dej, în 14 aprilie 2018, a contat pentru etapa a 22-a seriei a V-a din Liga a III-a și a fost pierdută de gazde, scor final 1-3 (Dej24.ro a transmit LIVE confruntarea, vezi AICI detalii și imagini). Oficialii Unirii Dej au reclamat printr-o contestație faptul că oaspeții ar fi trebuit să respecte încă un sezon regulamentele referitoare la primirea unei echipe în Liga a III-a (din Liga Elitelor) și să utilizeze trei jucători sub 19 ani și încă 5 sub 21 de ani pe întreaga durată a competiției.

Dejenii au avut câștig de cauză în această speță și – după victoria cu 3-0 la ”masa verde” – vor adăuga încă trei puncte în clasamentul final, devansând astfel Iernutul.

DECIZIA FRF dosar 145/CD/2018 L.3: ”În baza art. 25/2 coroborat cu art. 19 pct. 20 litera c din ROAF admite sesizarea Departamentului de Competiții a FRF și în conformitate cu prevederile art. 83/8 din RD cu aplicarea art. 34 din RD clubul AFC Unirea Alba Iulia se sancționează cu Forfait (3-0 în favoarea echipeiFC Unirea Dej) și i se aplică o penalitate sportivă de 2100 lei”.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER