Conectează-te cu noi

Sport

FC Unirea Dej a rămas fără antrenor. Alpar Meszaros a semnat cu altă echipă!

Publicat acum

pe

Alpar Meszaros Unirea fotbal (4)Echipa de fotbal Unirea Dej a rămas fără antrenor, după ce Alpar Meszaros a ales să semneze cu Unirea Jucu.

Contractul dintre Unirea Dej și Alpar Meszaros era expirat, însă exista o înțelegere la nivel verbal prin care ”Messi” a lăsat să se înțeleagă că va continua la echipa de pe Valea Someșului. Ieri însă, Unirea Jucu – cu noi investitori puternici în spate – i-a făcut o ofertă greu de refuzat antrenorului în vârstă de 51 de ani, iar Alpar Meszaros a ales să semneze cu formația clujeană, ”colegă” de serie a Unirii Dej.

Contactat de Dej24.ro, ”Messi” a confirmat această mutare și ne-a explicat că la Jucu se dorește performanță, ceea ce la Dej era destul de greu de obținut. De asemenea, Meszaros a ținut să menționeze că s-a simțit foarte bine la Dej, ”ca acasă”, și ar reveni oricând pe banca Unirii. ”Fără Itu, fotbalul în Dej nu ar exista”, a conchis experimentatul tehnician.

FC Unirea Dej caută soluții pentru înlocuirea lui Meszaros, numele noului antrenor urmând să fie anunțat în următoarea perioadă.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER