Conectează-te cu noi

Sport

FC Unirea Dej – AFC Odorheiu Secuiesc 0-0. Gazdele au controlat meciul – FOTO/VIDEO

Publicat acum

pe

FC Unirea Dej - Odorheiu Secuiesc (66)

FC Unirea Dej a obținut un punct în meciul cu AFC Odorheiu Secuiesc, la finalul celor 90 de minute de joc tabela de marcaj indicând scor alb, 0-0.

Prima ocazie de gol a venit de-abia în minutul 13, când Arnold Simon a profitat de o pasă slabă dată de Kovacs către Szekely și a fost la un pas de a deschide scorul, însă portarul Unirii a reușit, în final, să respingă balonul. La faza imediat următoare, Bălțoi a încercat să înscrie cu capul, dar Balint a reținut fără probleme. În minutul 25, Rogozan a executat un corner de pe partea stângă, iar Koundio, cu capul, a trimis puțin peste transversală. Situația s-a repetat cinci minute mai târziu, de data aceasta la finalizare fiind ex-dinamovistul Bălțoi.

Oaspeții au prins curaj în partea secundă a primei reprize, iar Arnold Simion a șutat puternic de la 35 de metri, Szekely fiind la post. În minutul 36, Balint a scăpat singur spre poarta Unirii, pe partea stângă, a pasat în centrul careului pentru Doltea, dar acesta din urmă a șutat peste poartă, din doar câțiva metri. Cu 10 minute înainte de finalul primei părți, Bălțoi a profitat de o gafă în defensiva echipei din Odorhei și a rămas singur-singurel în centrul careului mare, dar a șutat slab din 12 metri. Până la pauză, doar Nalați a mai executat o lovitură liberă de pe partea dreaptă, puțin pe lângă poartă, iar Saidou a încercat o semi-foarfecă din întoarcere, de asemenea, pe lângă buturile goalkeeper-ului din Odorhei.

Repriza secundă a fost mai săracă în ocazii de poartă. Ciudat și totodată de neînțeles, în minutul 61 arbitrul a indicat o lovitură liberă indirectă din apropierea careului mic, însă șutul în forță al lui Bălțoi a fost respins de ”zidul” numeros aflat pe linia porții. În minutul 70, Rogozan a centrat pe stânga, iar Paul Bogdan a fost la un pas de a înscrie cu capul. Patru minute mai târziu, Balint și-a încercat norocul cu un șut de la 20 de metri, dar Szekely a reținut cu ușurință balonul. Singurul unirist care ar fi putut schimba soarta partidei a fost Ozovehe, intrat în prelungirile meciului, al cărui șut violent de la 40 metri a trecut puțin peste transversală.

FC Unirea Dej – AFC Odorheiu Secuiesc s-a încheiat 0-0, iar dejenii obțin un singur punct în urma meciului disputat pe teren propriu. De menționat că în tribuna oficială s-a aflat și Valentin Sinescu, antrenorul dorit de Unirea Dej, după plecarea lui Mănăilă. Fostul tehnician al Astrei a oferit mai multe sfaturi fotbaliștilor din Dej și s-a consultat în permanență cu cei doi ”colegi” de pe banca, Bogdan Florea și Costi Bădan.

FC Unirea Dej: 14. Szekely, 19. Podină, 5. Kovacs, 93. Koundio, 6. Hasnaș, 15. Nalați, 9. Itu Cătălin, 8. Rogozan, 10. Florin Alexandru, 7. Paul Bogdan, 29. Bălțoi. Rezerve: 1. Blaga, 24. Buta, 11. Papp Alex, 94. Ozovehe, 21. Itu Cristian, 18. Blaj, 3 Plăian. Antrenor: Florea Bogdan (secund).

AFC Odorheiu Secuiesc: 12. Balint Botond, 14. Balazsi, 6. Demeny, 20. Rozsa, 19. Tamas, 13. Simon Norbert, 10. Peter, 5. Balint Rajmond, 7. Berki, 16. Simon Arnold, 3. Doltea. Rezerve: 1. Reti, 9. Gergely, 11. Gal, 4. Kis, 15. Lakatos, 8. Janko, 2. Sebestyen. Antrenor: Budai Barna.

Click AICI pentru a vedea o GALERIE FOTO de la meci pe pagina de facebook Dej24.ro.

Reclamă
Protejat cu parola. Introdu parola pentru a vedea comentariile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER