Conectează-te cu noi

Sport

FC Unirea Dej, ELIMINATĂ din Cupa României de Unirea Alba Iulia – FOTO

Publicat acum

pe

Echipa de fotbal Unirea Dej a fost eliminată din Cupa României de formația Unirea Alba Iulia, în a doua fază a competiției.

Meciul de la Alba Iulia a început cu o întârziere de 15 minute după ce dejenii au ajuns mai târziu la stadion. Singura reușită a partidei din a doua fază a Cupei României s-a înregistrat în minutul 57. Daniel Tat a marcat un euro-gol, de la aproximativ 25 de metri, în vinclul drept al porții apărate de Szekely.

Elevii antrenați de Alpar Meszaros au avut mai multe ocazii de a puncta (Nalați din lovitură liberă, Plăian a lovit bara laterală) și a trimite meciul în prelungiri, însă nu au reușit și au fost eliminați din Cupa României.

Unirea Alba Iulia: Căt. Suciu – S. Fulea, Al. Man, N. Rus (53, Scrob), Tat – Onacă, Cr. Păcurar (46, Ad. Matei) – B. Ștef, Schiau (46, Lăsconi), F. Morar – Davidaș. Rezerve: V. Răducanu, M. Oprea, Captiu, Adam. Antrenor: Adorian Himcinschi

FC Unirea Dej: L. Szekely – Fl. Alexandru, S. Kovacs, Kiss, Plăian – Nalați – Căt. Itu, Baj, Sătmar, P. Bogdan – Graur, au intrat Vaida, Sabo, Obreja; Giorgiu, Rus, Ferhaoui. Antrenor: Alpar Meszaros

foto: ziarulunirea.ro

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER