Conectează-te cu noi

Sport

FC Unirea Dej ÎNVINGE Jucu cu 1-0. Giurgean înscrie un EUROGOL de trei puncte – FOTO/VIDEO

Publicat acum

pe

....

Echipa de fotbal Unirea Dej a învins cu scorul de 1-0 Unirea Jucu, grație unui eurogol reușit de puștiul Antonio Giurgean.

....

Partida dintre FC Unirea Dej și Unirea Jucu a contat pentru etapa a XVII-a a seriei a V-a din Liga a III-a. Prima ratare s-a înregistrat abia în minutul 15, când Crișan a trimis cu capul paralel cu linia porții, după un corner executat de Șut. La faza imediat următoare, Ferhaoui l-a găsit pe Blaj în careu, dar sportivul cu numărul 18 pe tricou a șutat puternic, din voleu, pe lângă poartă. În minutul 23, lovitura liberă trimisă de decarul Unirii Dej nu i-a dat emoții portarului Sălăjan, tabela rămânând intactă.

Prima ocazie de gol cu adevărat importantă a avut loc cu 10 minute înainte de finalul primei reprize. Ferhaoui a luat la țintă bara, Sălăjan nu a reușit să rețină balonul în careul mic, însă Suciu nu a fost inspirat la finalizare și a trimis în portarul Jucului. Unirea Dej a controlat ostilitățile în prima repriză, în timp ce Jucu s-a apropiat doar de câteva ori de poarta adversă, având ”la activ” o singură ocazie de gol.

Oaspeții au început mai motivați partea secundă și i-au ținut pe dejeni în propria jumătate de teren aproape 10 minute. Maxin, aflat liber în poziție excelentă, nu a reușit să îl învingă pe Szekely – cel care a ”șomat” în prima repriză – și a ratat o șansă importantă pentru formația sa. La fel a făcut și Florin Blaj, câteva secunde mai târziu, când a trimis slab din întoarcere.

Meciul avea să se decidă în minutul 78 printr-un eurogol. Puștiul Antonio Giurgean a primit o pasă de la Nalați, s-a întors la marginea careului mare și a trimis în forță în vinclul bării din dreapta portarului Jucului, lăsându-l pe acesta mască. Până la final, doar Dan s-a mai remarcat și putea restabili egalitatea pe tabelă. Maxin i-a pasat în apropierea porții adverse, însă mingea deviată de Dan nu a găsit spațiul porții, iar FC Unirea Dej – Unirea Jucu s-a încheiat 1-0.

FC Unirea Dej: 27. Szekely, 3. Plăian, 5. Kereki, 6. Kovacs, 19. Podină, 15. Nalați, 8. Itu, 10. Ferhaoui, 18. Blaj Fl., 9. Giurgean, 20. Suciu. Rezerve: 24. Iura, 94. Alexandru, 7. Bogdan, 29. Obreja, 26. Blaj Al., 21. Rus, 11. Papp. Antrenor: Gheorghe Barbu.

Unirea Jucu: 1. Sălăjan, 16. Bituleanu, 10. Pintea, 3. Crișan, 6. Gîț, 13. Covaciu, 19. Șut, 7. Maxin, 11. Brumă, 9. Pop, 4. Băghiceanu. Rezerve: 12. Țicrea, 18. Banyoi, 15. Budica, 23. Cocan, 8. Mocanu, 20. Cubleșan, 17. Dan. Antrenor: Adrian Iencsi.

Citește și: 

Gică Barbu, antrenorul Unirii Dej: ”Dacă îi văd că se dăruiesc ca astăzi, JOS PĂLĂRIA!” – VIDEO

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER