Conectează-te cu noi

Eveniment

Femeie bănuită că a furat din Cluj, depistată de polițiști în Dej

Publicat acum

pe

politia criminalistic 2

O femeie bănuită de comiterea unor furturi din locuințe, în privința căreia exista suspiciunea că se sustrăgea urmăririi penale, a fost depistată în Dej. Aceasta a fost reținută pentru 24 de ore.

La data de 20 aprilie, în urma investigațiilor efectuate de către polițiștii de investigații criminale, a fost depistată o femeie de 37 de ani, din Cluj-Napoca, bănuită de comiterea a două furturi din locuințe.

În fapt, în perioada octombrie – decembrie 2015, femeia ar fi pătruns, sub diverse pretexte, cu acordul proprietarilor, în două locuințe din cartierul Mănăștur, din Cluj-Napoca, de unde, profitând de neatenția persoanelor vătămate, ar fi sustras bani, bijuterii și alte bunuri.

Faptele sale ar fi produs un prejudiciu total de peste 4.000 de lei. Femeia a fost depistată pe raza municipiului Dej, în privința acesteia existând suspiciunea că se sustrăgea urmăririi penale.

În baza probatoriului administrat în cauză, s-a dispus reținerea femeii pentru 24 de ore, urmând a fi prezentată unității de parchet competente.

În documentarea cauzei, polițiștii au beneficiat de suportul de specialitate al Serviciului de Operațiuni Speciale Cluj.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER