Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

Femeie din Beclean, bănuită că ar fi obținut în mod fraudulos indemnizația de creștere a copilului

Publicat acum

pe

O femeie din Beclean este bănuită că ar fi obținut în mod fraudulos indemnizația de creștere a copilului, iar polițiștii de la Investigarea Criminalității Economice efectuează cercetări pentru clarificarea situației.

La data de 16 noiembrie, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice s-au sesizat din oficiu cu privire la comiterea infracțiunilor de înșelăciune, fals în înscrisuri sub semnătură privată şi uz de fals.

Bănuită de comiterea faptelor este o femeie de 30 de ani, din Beclean, care, în perioada anilor 2017-2019, ar fi depus o cerere pentru acordarea indemnizației de creștere a copilului și ar fi anexat acesteia două adeverințe de venit, emise de două societăți comerciale, din care reiese că aceasta ar fi realizat venituri în perioada noiembrie 2016-decembrie 2017. Cu privire la datele din adeverințele depuse există suspiciuni că persoana în cauză nu ar fi desfăşurat efectiv activităţi lucrative la aceste societăţi.

Cercetările în acest caz sunt continuate de polițiști, sub aspectul comiterii infracțiunilor de: înșelăciune, fals în înscrisuri sub semnătură privată şi uz de fals.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER