Conectează-te cu noi

Eveniment

Femeie din Dej, găsită INCONȘTIENTĂ în casă. Intoxicată sau a rămas fără oxigen? – FOTO/VIDEO

Publicat acum

pe

Femeie intoxicata

O femeie din Dej, în vârstă de 73 de ani, a fost găsită inconștientă, în această după-amiază, în jurul orei 17:45, într-o casă situată pe strada Mihail Kogălniceanu.

Potrivit primelor informații, o vecină a fost cea care a găsit-o pe bătrânică inconștientă, în locuința acesteia fiind căldură foarte mare, greu de suportat. Soba era supraîncălzită, dar flacăra nu era stinsă.

În urma apelului la 112, la fața locului s-au deplasat polițiștii dejeni, dar și o ambulanță. Echipajul medical a preluat victima și a transportat-o la Spitalul Municipal Dej pentru îngrijiri medicale și investigații suplimentare.

Momentan nu se știe dacă femeia s-a intoxicat cu monoxid de carbon (așa cum s-a anunțat inițial) sau dacă, din cauza căldurii excesive, a rămas fără oxigen (encefalopatie hipoxică). Totodată, în calcul se ia și o varianta unei meningoencefalite.

”Ambulanța a intervenit la o bătrână, găsită inconștientă, la care se ridica suspicinea de intoxicație cu gaze arse, având în vedere faptul că soba din încăpere ardea încă, era supraîncălzită. Nu putem exclude o encefalopatie hipoxică datorită consumului de oxigen din cameră, după cum – fiind cu hipertermie pacienta – nu putem exclude nici o meningoencefalită. Victima a fost stabilizată și adusă la spital pentru precizarea diagnosticului”, a declarat medicul Mariana Baciu din cadrul Ambulanței Dej.

Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz și urmează să stabilească circumstanțele în care s-a petrecut incidentul.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER