Conectează-te cu noi

Eveniment

Femeie din Mica, BĂTUTĂ CU BESTIALITATE de fostul soț – DETALII HALUCINANTE

Publicat acum

pe

Sursă FOTO - gazetadecluj.ro

Sursă FOTO – gazetadecluj.ro

O femeie, în vârstă de 32 de ani, din localitatea Mica, a fost bătută cu bestialitate de fostul soț, după ce i-ar fi cerut bani pentru operația ficei sale.

Potrivit gazetadecluj.ro, incidentul s-ar fi petrecut în incinta unui spațiu comercial, de pe raza municipiului Cluj-Napoca.

De opt ani m-am despărţit de soţul meu, care  între timp el s-a recăsătorit şi are deja doi copii, cu cealaltă soţie. În urmă cu două zile l-am căutat la Cluj, la magazinul pe care şi-l va deschide în curând, pe str. Moţilor, după ce l-am sunat mai înainte, ocazie cu care ne-am înţeles să-mi dea nişte bani pentru urgenta operaţie a G********”, a declarat femeia, potrivit gazetadecluj.ro.

Victima, mamă a patru copii, arată mai departe că, de fapt, prin acceptul de a le oferi nişte bani, fostul soţ abia aşteptase s-o atragă într-o capcană şi s-o ia la bătaie, aşa cum făcuse în nenumărate rânduri.

Când am ajuns acolo a închis uşa şi a dat muzica foarte tare, ca să nu mi se audă strigătele până afară, când mă loveşte. Îmi tot zicea că nu-i de acord să-mi refac viaţa şi că am pe cineva, deşi la ora asta nu sunt cu nimeni. Apoi, m-a dat cu capul de colţul dulapului, iar după ce sângele a început să-mi curgă din rana de la cap, mi-a dat cu pumnii şi picioarele în piept şi în spate. Când s-a oprit pentru o clipă, am reuşit să fug, cu chiu cu vai, de acolo şi ducându-mă direct la o ocazie, cu gând să ajung cât mai repede acasă. Mă sunase G******* că-i curge sânge din nas şi că o doare rău capul”, potrivit sursei citate.

Ajunsă la Mica, femeia a suferit o noapte întreagă, după care a doua zi, durerile devenind insuportabile, a sunat la poliţie şi la ambulanţă. „A venit ieri (n.r. – marţi, 17 noiembrie) poliţia şi eu i-am spus  şefului de post că nu-mi mai găsesc buletinul de patru luni, de când C******* mi-l confiscase – iar el m-a trimis la I.M.L. Cluj, pentru certificat medico-legal, spunând că altfel nu se poate ocupa de caz, C******* având  domiciliul şi la ora asta, neschimbat, la noi în Mica”.

Continuarea în Gazeta de Cluj!

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER