Conectează-te cu noi

Politic

Fifor, despre moţiunea de cenzură: Va fi votată sâmbătă. Ce mesaj a transmis opoziţiei

Publicat acum

pe

Secretarul general al PSD Mihai Fifor a declarat că moţiunea de cenzură ar urma să fie votată, sâmbătă, într-un plen reunit al Camerei Deputaţilor şi Senatului, scrie Mediafax.

Parlamentarul PSD care votează la moţiune pleacă din partid. Sâmbătă e un efort pentru dumneavoastră să aduceţi oameni. Încă aştept să vedem o formulă de guvern pe care o aduceţi. Tot auzim povestea asta, în fiecare sesiune parlamentară”, a afirmat Mihai Fifor, marţi seară, la Antena 3.

Social-democratul a adăugat că citirea moţiunii ar putea avea loc miercuri.

Birourile reunite ale Camerei Deputaţilor şi Senatului nu au întrunit, marţi seară, cvorumul necesar desfăşurării şedinţei în care trebuiau să stabilească un calendar pentru moţiunea de cenzură, a afirmat preşedintele Camerei Marcel Ciolacu.

Totodată, Marcel Ciolacu a adăugat că, deşi PSD este acuzat că a convocat Birourile Permanente Reunite ale Camerei Deputaţilor şi Senatului marţi seara, la ora 18.30, opoziţia a depus moţiunea „pe-nserate”. Acesta a reclamat că ceea ce face opoziţia este o mascaradă.

Opoziţia are strânse 238 de semnături pentru moţiunea de cenzură depusă, marţi, la Parlament, inclusiv de la PSD. Printre aceştia se numără fostul deputat PSD Mihăiţă Găină, fostul senator PSD Emanoil Savin, deputatul PSD Marius Bota şi senatorul afiliat PSD Ioan Talpoş, potrivit documentului depus la conducerea Legislativului.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER