Conectează-te cu noi

Social-Cultură

„Fiii satului” vor fi sărbătoriți duminică la Sânmărghita

Publicat acum

pe

fiii-satului-sanmarghita

Duminică, 30 octombrie, se va desfășura în localitatea Sânmărghita, comuna Mica, sărbătoarea „Fiii Satului”.

Programul va debuta la ora 09:00, odată cu întâlnirea „fiilor satului” la biserica din localitate, urmând ca de la ora 12:30 să fie organizat un moment festiv dedicat fiilor satului, la Școala Veche din Sânmărghita.

De la ora 15:30, Căminul Cultural va găzdui un program artistic special, pe scenă urmând să urce Diana și Camelia Rodilă, Ioana Breda-Morar, Felix Gălan, Dan Casiu Moldovan și Mixandra Ariana Dan. Totodată, pe scenă vor urca și cursanți ai Școlii Populare de Arte „Tudor Jarda” Cluj: Iulia Mesaroș, Adelina Sigartău, Ovidiu Ciubăncan, dar și diferite ansambluri de dansuri populare.

De asemenea, meseriașii, mici întreprinzători și fermierii vor fi recompensați cu diplome pentru activitatea îndelungată în slujba comunității și pentru activitățile ce au dus la prosperitatea economică a localității.

Cu începere de la ora 18:00, se va desfășura un program de muzică și divertisment pentru tineret.

Am deosebita plăcere de a vă invita cu mare drag să participați duminică, 30 octombrie 2016, la sărbătoarea „Fiii Satului”, care va avea loc în localitatea Sânmărghita. Sunt momente deosebite, de suflet, iar împreună să ne bucurăm de această sărbătoare și să fim mândri că suntem fii ai acestei comune. Vă aștept să veniți într-un număr cât mai mare și să participați la programul pe care l-am pregătit pentru această zi specială. Dragi fii ai satului,oriunde v-ați afla veniți cu toți acasă,măcar pentru o zi,să împărtăşim impreună acest moment deosebit”, a transmis primarul comunei Mica, Tiberiu Zelencz.

Dej24.ro este partener media al acestui eveniment.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER