Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Filantropia Ortodoxă Dej, meditații GRATUITE pentru elevii claselor a VIII-a

Publicat acum

pe

Asociația Filantropia Ortodoxă Dej, prin implicarea doamnei Daniela Petrescu, profesor metodist pentru disciplina Religie, derulează un proiect socio-educațional cu elevii care se pregătesc pentru Evaluarea Națională 2017.

La sediul Protopopiatului Ortodox Român din Dej, în zilele de sâmbătă, se oferă gratuit unui număr de 30 de elevi din clasa a-VIII-a meditații școlare la disciplinele Limba Română și Matematică, de către doamnele profesoare Ioana Sâncrăianu respectiv Gianina Gavriş.

Elevii care beneficiază de aceste meditații, provin de la Școlile din municipiul Dej – Școala Generală Nr. 1, Școala Gimnazială ,,Avram Iancu” și Școala Gimnazială ,,Mihai Eminescu”.

Ne propunem ca în urma acestor meditații, elevii să fie mult mai bine pregătiți din punct de vedere educațional și să abordeze cu o mai mare ușurință examenele care îi așteaptă. Această legătură strânsă dintre Familie, Școală și Biserică a fost, este și ne dorim să rămână în continuare una de succes”, a spus preotul protopop Ioan Buftea, unul dintre inițiatorii proiectului.

 

FOTO – Arhivă

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER