Conectează-te cu noi

....

Ştiri din zonă

Finanțare în valoare de 6 milioane de euro pentru comuna Mica

Publicat acum

pe

....

Primarul Tiberiu Zelencz a anunțat astăzi că Mica, comuna pe care o conduce, a primit o finanțare uriașă.

”După multă muncă zilnică alături de colegii mei din Primăria Mica, din Consiliul Local Mica, alături de colaboratori și nu în ultimul rând, alături de dumneavoastră, cetățenii comunei noastre care ați fost alături de mine, astăzi Comuna Mica a primit o nouă finanțare în valoare de 6 milioane de euro prin Programul National de Dezvoltare Angel Saligny, pentru obiectivul ”Înființare rețele de canalizare în localitățile Mănăstirea, Mica și Nireș”.

....

Suntem comuna cu cea mai mare finanțare primită în cadrul acestui proiect, după municipiul Cluj-Napoca.

Mă bucur ca Guvernul României a fost receptiv și a înțeles că pentru dezvoltarea comunităților mai mici este nevoie de susținere prin finanțări care să aibă impact în zonele respective.

Suma totală pentru întreaga comună este de aproximativ 12 milioane de euro, iar pentru localitățile Dâmbu Mare, Sânmărghita și Valea Luncii mă voi lupta să obținem finanțare în cel mai scurt timp posibil.

După alte mari proiecte obținute de comuna noastră, de care aveam așa mare nevoie, rețelele de apă pe care deja le avem, care în cel mai scurt timp se vor da în funcțiune, avem obținută și finanțarea pentru rețele de gaze naturale, urmând a fi semnat contractul de finanțare în perioada imediat următoare.

Proiectele noastre, ale comunității, merg mai departe și în curând vor mai fi și alte obiective care vor primi finanțare. Vom continua să dezvoltăm în fiecare zi Comuna Mica, iar celor care m-ați susținut vă mulțumesc pentru că împreună am construit cea mai frumoasă și puternică echipă. Împreună suntem mai puternici!”, a informat edilul.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER