Conectează-te cu noi

Sport

Finanțatorul italian al Unirii Dej, asociere cu MAFIA și amenințări cu moartea!

Publicat acum

pe

Gazeta Sporturilor a descoperit încă un aranjor de meciuri din Italia care a apărut ca finanțator la un club din România. Este al 9-lea personaj din dosarul Dirty Soccer care vizează o echipă din primele trei ligi românești.

  • Faruggia: Ascultă-mă, tu nu înțelegi că chinezul vrea să-mi omoare fratele?
  • Bellini: Evident că nu o să facă asta, vor doar să-și recupereze banii. Nu au ce face cu fratele tău. Adică, dacă aș avea de recuperat 100.000 de euro, 102.000 de euro mai precis, am pierdut deja, nu? Ok, a fost o greșeală, dar de ce să omor pe cineva? Ce naiba aș câștiga în loc?
  • Farrugia: Da, sigur…n-aș omorî doar unul…
  • Bellini: Sigur, omori trei sau patru…poate apoi te omoară și ei pe tine!
  • Faruggia: Nicio problemă. Dacă cineva se atinge de fratele meu, te omor!

Dialogul de mai sus, purtat în aprilie 2015, e stenografierea unei discuții telefonice interceptate de procurorii din Catanzaro în dosarul Dirty Soccer, unul dintre cele 3 cazuri majore de meciuri trucate deschise în ultimii 12 ani de autoritățile italiene, scrie Gazeta Sporturilor.

Din cauza unui aranjament ratat în urma căruia fratele său a fost sechestrat de asiatici, maltezul Robert Farrugia, fost președinte de club și sponsor de meciuri aranjate, îl amenință cu moartea pe italianul Felice Bellini, fost oficial de club în Italia și Malta.

Bellini intermediase trucarea unei partide din Serie C (liga a treia italiană), cu frații Farrugia pe post de finanțatori ai blatului. Rezultatul nu a ieșit conform planului. Amenințat cu moartea, italianul a aranjat cu succes un alt meci pentru a plăti “gaura” de 52.000 de euro.

Pentru faptele sale, Bellini a primit trei condamnări sportive din partea federației italiene. Cea mai grea este de 5 ani și expiră în 2020.

Suspendat în Italia pentru trucare de meciuri, Felice Bellini este de o lună finanțatorul neoficial al Unirii Dej, echipă de liga a treia finanțată de primărie și Mircea Itu. Gazeta Sporturilor a investigat trecutul italianului și a stat de vorbă cu partenerul său român care, surprinzător, neagă implicarea lui Bellini în ciuda tuturor mărturiilor și evidențelor.

 

Continuarea articolului AICI!

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER