Conectează-te cu noi

....

Social-Cultură

A fost MEGA-PETRECERE, aseară, la Balul Bobocilor LTCB Dej! Cine sunt MISS și MISTER BOBOC – FOTO/VIDEO

Publicat acum

pe

....

balul-bobocilor-ltcb-1

Restaurantul Rex Park a găzduit aseară Balul Bobocilor organizat de Liceul Tehnologic ”Constantin Brâncuși” Dej, un super-eveniment plin de distracție și emoții pentru boboci.

....

A fost mega-petrecere, ieri, la Restaurantul Parc Rex de pe strada Alecu Russo din Dej. Toată suflarea Colegiului Tehnologic ”Constantin Brâncuși” Dej, și nu numai, s-a adunat să observe și să susțină tânăra generaţie de boboci a liceului. Nu mai puțin de 17 perechi de tineri au concurat pentru titlurile de MISS și MISTER BOBOC, respectiv Popularitate, iar pentru aceste preţioase distincţii au fost nevoiți să treacă prin diferite probe pregătite de organizatori. Juriul a fost format din prof. Claudia Rus – președinte, prof. Mihaela Ardelean, prof. Francisc Gall, Angela Bote de la Salon Angeli și elevii Daniela Dunca, Sakine Popescu, Răzvan Baciu și Radu Vădean.

În prima probă, bobocii au trebuit să danseze pe diferite stiluri muzicale, începând de la blues sau pop și până la rock sau manele. Următoarea probă „fulger” i-a pus puțin în dificultate pe unii dintre ei. Au avut de extras, pe rând, bilețele dintr-un bol și au avut la dispoziție câteva secunde pentru a răspunde la întrebările de cultură generală pregătite de organizatori – clasa a XII-a A, coordonator profesor Maria Viman.

Următoarea ”provocare” a fost dedicată îndemânării și cooperării: bobocii, legați de picioare între ei, au trebuit să facă o impresie bună juriului prin „dansul pinguinului”. Cea de-a treia probă s-a bazat pe cunoașterea partenerului. Fetele, legate cu eșarfe la ochi, au fost nevoie să își identifice perechea prin intermediul simțului tactil, ”pipăiturile” acestora stârnind amuzamentul spectatorilor.

Proba cu numărul patru a fost ”dedicată” doar băieților-boboci. Aceștia au avut de făcut o declarație de dragoste partenerelor, folosind doar câteva cuvinte scrise pe bilețelele extrase dintr-un bol. În genunchi și tremurând de emoții, unii dintre boboci au făcut chiar mini-poezii pentru ”alesele” lor și au fost extrem de apreciați de jurați. După această întrecere, cinci dintre echipe au părăsit competiția, iar spre titlul de MISS și MISTER s-au îndreptat cu pași repezi doar 12 perechi.

La următoarea probă – karaoke – curajoșii concurenți au cântat cum au știut ei mai bine melodii celebre de la Cargo, Smiley, Elena, Alex Velea sau Carla’s Dreams, în aplauzele colegilor lor mai mari. La ultima întrecere, bobocii au dat tot ce au avut mai bun pentru a impresiona juriul, alegând să cânte, să danseze sau să interpreteze o mică scenetă de teatru.

La final, după jurizare, Miss Boboc a fost desemnată Denisa Prodan (clasa a IX-a A), iar Mister Boboc a fost ales Bogdan Tămaș (clasa a IX-a B). Pe podium s-au mai clasat Simina Sturz (clasa a IX-a B) și Cristian Bogdan (clasa a IX-a A) – locul II, respectiv Ștefania Augustin (clasa a IX-a A) și Florin Mărginean (clasa a IX-a B) – locul III. Miss și Mister Popularitate au fost aleși Denisa Barta (clasa a IX-a B) și Mihai Mican (clasa a IX-a B).

DJ Milu a fost cel care a întreținut atmosfera și a reușit să facă show până după miezul nopții, aproape de ora 1. În premieră pentru un astfel de bal, la microfoane nu s-au aflat elevi din clasa organizatoare, ci doi prezentatori obișnuiți deja cu scena, jurnaliștii Răzvan Căucean și Alex Prunean. Ajutor de nădejdie le-a fost tânăra Andrada Hoza, o superbă prezență din clasa organizatoare.

Balul a avut și invitați speciali, astfel că petrecăreții s-au putut distra de minune alături de Pushtiu (Octav Farcaș), Simi (Suciu Simion), Sebi Sfechiș & Pavel Ciceu și trupa Delir. De asemenea, dansatorii de la Latino Angels și No Limit (breakdance) au reușit să ridice adrenalina celor prezenți în Rex Parc.

Seara s-a încheiat cu o mega-petrecere, profesorii – în frunte cu directorul Florin Federiga – și elevii dansând cot la cot până la final. De menționat că Parc Rex a fost plin ochi de petrecăreți, sute de persoane alegând să se distreze la balul anului în Dej.

Dej24.ro a fost partener media al acestui eveniment.


Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER