Conectează-te cu noi

Social-Cultură

A fost MEGA-PETRECERE, aseară, la Balul Bobocilor LTCB Dej! Cine sunt MISS și MISTER BOBOC – FOTO/VIDEO

Publicat acum

pe

balul-bobocilor-ltcb-1

loading...

Restaurantul Rex Park a găzduit aseară Balul Bobocilor organizat de Liceul Tehnologic ”Constantin Brâncuși” Dej, un super-eveniment plin de distracție și emoții pentru boboci.

A fost mega-petrecere, ieri, la Restaurantul Parc Rex de pe strada Alecu Russo din Dej. Toată suflarea Colegiului Tehnologic ”Constantin Brâncuși” Dej, și nu numai, s-a adunat să observe și să susțină tânăra generaţie de boboci a liceului. Nu mai puțin de 17 perechi de tineri au concurat pentru titlurile de MISS și MISTER BOBOC, respectiv Popularitate, iar pentru aceste preţioase distincţii au fost nevoiți să treacă prin diferite probe pregătite de organizatori. Juriul a fost format din prof. Claudia Rus – președinte, prof. Mihaela Ardelean, prof. Francisc Gall, Angela Bote de la Salon Angeli și elevii Daniela Dunca, Sakine Popescu, Răzvan Baciu și Radu Vădean.

În prima probă, bobocii au trebuit să danseze pe diferite stiluri muzicale, începând de la blues sau pop și până la rock sau manele. Următoarea probă „fulger” i-a pus puțin în dificultate pe unii dintre ei. Au avut de extras, pe rând, bilețele dintr-un bol și au avut la dispoziție câteva secunde pentru a răspunde la întrebările de cultură generală pregătite de organizatori – clasa a XII-a A, coordonator profesor Maria Viman.

Următoarea ”provocare” a fost dedicată îndemânării și cooperării: bobocii, legați de picioare între ei, au trebuit să facă o impresie bună juriului prin „dansul pinguinului”. Cea de-a treia probă s-a bazat pe cunoașterea partenerului. Fetele, legate cu eșarfe la ochi, au fost nevoie să își identifice perechea prin intermediul simțului tactil, ”pipăiturile” acestora stârnind amuzamentul spectatorilor.

Proba cu numărul patru a fost ”dedicată” doar băieților-boboci. Aceștia au avut de făcut o declarație de dragoste partenerelor, folosind doar câteva cuvinte scrise pe bilețelele extrase dintr-un bol. În genunchi și tremurând de emoții, unii dintre boboci au făcut chiar mini-poezii pentru ”alesele” lor și au fost extrem de apreciați de jurați. După această întrecere, cinci dintre echipe au părăsit competiția, iar spre titlul de MISS și MISTER s-au îndreptat cu pași repezi doar 12 perechi.

La următoarea probă – karaoke – curajoșii concurenți au cântat cum au știut ei mai bine melodii celebre de la Cargo, Smiley, Elena, Alex Velea sau Carla’s Dreams, în aplauzele colegilor lor mai mari. La ultima întrecere, bobocii au dat tot ce au avut mai bun pentru a impresiona juriul, alegând să cânte, să danseze sau să interpreteze o mică scenetă de teatru.

La final, după jurizare, Miss Boboc a fost desemnată Denisa Prodan (clasa a IX-a A), iar Mister Boboc a fost ales Bogdan Tămaș (clasa a IX-a B). Pe podium s-au mai clasat Simina Sturz (clasa a IX-a B) și Cristian Bogdan (clasa a IX-a A) – locul II, respectiv Ștefania Augustin (clasa a IX-a A) și Florin Mărginean (clasa a IX-a B) – locul III. Miss și Mister Popularitate au fost aleși Denisa Barta (clasa a IX-a B) și Mihai Mican (clasa a IX-a B).

DJ Milu a fost cel care a întreținut atmosfera și a reușit să facă show până după miezul nopții, aproape de ora 1. În premieră pentru un astfel de bal, la microfoane nu s-au aflat elevi din clasa organizatoare, ci doi prezentatori obișnuiți deja cu scena, jurnaliștii Răzvan Căucean și Alex Prunean. Ajutor de nădejdie le-a fost tânăra Andrada Hoza, o superbă prezență din clasa organizatoare.

Balul a avut și invitați speciali, astfel că petrecăreții s-au putut distra de minune alături de Pushtiu (Octav Farcaș), Simi (Suciu Simion), Sebi Sfechiș & Pavel Ciceu și trupa Delir. De asemenea, dansatorii de la Latino Angels și No Limit (breakdance) au reușit să ridice adrenalina celor prezenți în Rex Parc.

Seara s-a încheiat cu o mega-petrecere, profesorii – în frunte cu directorul Florin Federiga – și elevii dansând cot la cot până la final. De menționat că Parc Rex a fost plin ochi de petrecăreți, sute de persoane alegând să se distreze la balul anului în Dej.

Dej24.ro a fost partener media al acestui eveniment.


Social-Cultură

Dej | Manifestări dedicate zilei poetului național al românilor, Mihai Eminescu – FOTO

Publicat acum

pe

loading...

Primăria Municipiului Dej a organizat astăzi, 15 ianuarie, de la ora 11, manifestări dedicate zilei poetului național al românilor, declarată Ziua Culturii Naționale.

Manifestările au debutat la bustul poetului Mihai Eminescu, din cartierul 1 Mai, cu intonarea Imnului Naţional al României și au continuat cu o slujbă de pomenire, depuneri de jerbe și flori, un recital de poezie susținut de trupa de teatru „Vistrian Roman” a Centrului Cultural „Arta” și un moment muzical susținut de Marin Grad.

Ziua Culturii Naționale a fost marcată și la Biblioteca Municipală Dej prin expoziţia de carte cu titlul „Dor de Eminescu”.

Continuă să citești

Social-Cultură

Mai multe gospodării din Câțcău au rămas fără apă potabilă!

Publicat acum

pe

FOTO – Arhivă
loading...

Mai multe gospodării situate pe raza localității Câțcău au rămas miercuri dimineață fără apă potabilă.

Potrivit Companiei de Apă Someș SA, în vederea efectuării unor lucrări de reparații datorate unor avarii la rețeaua de alimentare cu apă, lucrări pentru care nu se pot asigura modalități alternative de alimentare, s-a întrerupt furnizarea apei potabile pe raza localității Câțcău, între numerele 395 și 465.

Potrivit companiei, apa potabilă va fi întreruptă până în jurul orei 15:00.

Continuă să citești

Social-Cultură

”Cardinalul” și ”Ferdinand” la cinematograful din Dej

Publicat acum

pe

loading...

Primăria Municipiului Dej anunță programul Sălii Multimedia 3D din incinta Muzeului Municipal în perioada 14-18 ianuarie 2020.

MARȚI – 14.01.2020

ORA 16:00  CARDINALUL ( BIOGRAPHY/DRAMA/HISTORY, A.P. -12 ANI ,  100  MIN.)

MIERCURI – 15.01.2020

ORA 16:00   CARDINALUL ( BIOGRAPHY/DRAMA/HISTORY, A.P. -12 ANI ,  100  MIN.  

JOI – 16.01.2020

ORA 16:00  CARDINALUL ( BIOGRAPHY/DRAMA/HISTORY, A.P. -12 ANI ,  100  MIN.) 

VINERI – 17.01.2020

ORA 16:00  CARDINALUL ( BIOGRAPHY/DRAMA/HISTORY, A.P. -12 ANI ,  100  MIN.) 

SÂMBĂTĂ- 18.01.2020

ORA 11:00     FERDINAND ( FILM ANIMAȚIE, DUBLAT ÎN LIMBA ROMÂNĂ,  A.G., 104 MIN

ORA 16:00  CARDINALUL ( BIOGRAPHY/DRAMA/HISTORY, A.P. -12 ANI ,  100  MIN.) 

”BILETELE POT FI PROCURATE DIN INCINTA LIBRĂRIEI MUNICIPALE DEJ DE MARȚI PÂNĂ SÂMBĂTĂ, ÎN INTERVALUL ORAR 8:00- 16:00, CU MAXIM O ZI ÎNAINTE DE RULAREA FILMULUI SAU CU O ORĂ ÎNAINTEA RULĂRII FILMULUI.

BILETELE SE VÂND ÎN LIMITA LOCURILOR DISPONIBILE! ÎN CAZUL ÎN CARE VOR EXISTA MAI MULTE SOLICITĂRI, FILMUL VA MAI FI RULAT ÎNCĂ O DATĂ, DUPĂ PRIMA PROIECȚIE.

ACCESUL ÎN SALĂ CU MÂNCARE ȘI BĂUTURI ALCOOLICE ESTE INTERZIS! VĂ MULȚUMIM PENTRU ÎNȚELEGERE!”, transmite Primăria Municipiului Dej.

Continuă să citești

RECLAMĂ

loading...

PUBLICITATE

PUBLICITATE

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

TU AI DAT LIKE?

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER

Cele mai populare