Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

FOTO – L-ai văzut? Posibil SUSPECT în cazul copilului de 8 ani, din Cluj, găsit mort (ACTUALIZARE)

Publicat acum

pe

Bărbatul din imaginea de mai sus este posibil suspect în cazul minorului de 8 ani găsit decedat, azi, pe raza localității clujene Lita. Persoanele care au informații ce pot conduce la găsirea/depistarea bărbatului, sunt rugate să apeleze numărul de urgență 112!

Vă reamintim, pe 26 iulie, o femeie din Cluj-Napoca a depus o sesizare cu privire la faptul că fiul ei nu a revenit la domiciliu, deși, conform înțelegerii, tatăl acestuia trebuia să-l aducă la domiciliul stabilit în seara zilei de 25 iulie. În baza sesizării, au fost dispuse măsuri speciale în vederea localizării celor doi și a autoturismului condus de către tatăl minorului.

”Au fost efectuate acțiuni de căutare pe teren, au fost audiați prieteni, cunoscuți, rude. Totodată, au fost dispuse măsuri pentru darea în consemn la frontieră a autoturismului și a celor doi, însă până la data de 28 iulie cei în cauză nu au fost depistați. În toată această perioadă, nu s-a stabili o legătură telefonică cu tatăl minorului, acesta având mobilul închis”, a transmis IPJ Cluj printr-un comunicat de presă.

Astăzi, minorul a fost găsit decedat pe raza localității clujene Lita, în autoturismul indicat ca fiind utilizat de către tatăl minorului. Acesta prezenta urme de violență pe corp.

Până în prezent, tatăl minorului nu a fost găsit.

Cauza a fost preluată de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj, în vederea continuării investigațiilor.

ACTUALUZARE: Bărbatul a fost prins în viață, la Filea de Jos. Acesta a încercat să se sinucidă, însă nu a reușit. Un echipaj i-a acordat primul ajutor, iar apoi a fost transportat la spital.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER