Conectează-te cu noi

Eveniment

FURT de ZECI DE MII de lei, în Cetan. Vezi ce au furat hoții – FOTO/VIDEO

Publicat acum

pe

furt Cetan (1)

Polițiștii din Dej au fost solicitați să intervină în această seară în cazul unui furt petrecut pe raza localității Cetan, comuna Vad, pagubele ridicându-se la aproximativ 30.000 lei.

Furtul a avut loc la un depozit de pe raza localității Cetan, comuna Vad, depozit deținut de familia unui reprezentat al societății comerciale care se ocupa cu introducerea apei curente în comună.

Martorii declară că furtul ar fi avut loc în urmă cu aproximativ două sau trei săptămâni, când în fața depozitului a fost zărită o autoutilitară cu numere de CJ, dar și mai mulți ”muncitori” care tăiau și încărcau țevi de polietilenă. Nimeni nu a alertat atunci poliția și nimic nu le-a dat de gândit sătenilor. Cei care stau în apropierea depozitului nu știau că sub nasul lor se desfășura o infracțiune, crezând că hoții sunt angajați ai societății care deținea, în mod legal, țevile. Chiar și așa, unul dintre săteni a fost mai perspicace și a notat numărul de înmatriculare al autoutilitarei.

De abia astăzi, când lacătul de la ușa de la intrare a fost găsit spart, s-a alertat și poliția. În urma apelului la 112, la fața locului au ajuns în scurt timp polițiștii criminaliști care au izolat zona și au început cercetările la fața locului.

Potrivit reprezentanților societății, făptașii au sustras 1.200 de metri liniari de țeavă de polietilenă, în valoare de aproximativ 30.000 de lei. Păgubitul susține că țevile de polietilenă, tăiate în bucăți de 6-7 metri, au fost scoase din pământ de la un bazin mai vechi, urmând să fie predate Primăriei Comunei Vad, în vederea extinderii proiectului de introducere a apei curente în mai multe sate ale comunei.

În urma cercetărilor, oamenii legii urmează să stabilească cu exactitate modul în care au operat hoții. Aceștia au deschis o anchetă în vederea identificării și tragerii la răspundere a autorilor.

Dacă vor fi găsiți, hoții riscă dosar penal pentru furt calificat și ani grei de închisoare.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER