Conectează-te cu noi

Sport

Gabriel Magdaș, președintele Unirii Dej: ”A fost un sezon foarte reușit. S-a continuat pe aceeași linie, de seriozitate, de modestie, de muncă”

Publicat acum

pe

Gabriel Magdaș, președintele executiv al Unirii Dej a făcut radiografia acestui sezon din Liga 2.

”A fost un sezon foarte reușit, chiar dacă l-am început cu teamă și Liga 2 era o necunoscută. La final, trăgând linie, am avut un sezon foarte bun, în care am reușit relativ repede să scăpăm de emoțiile retrogradării. Am crescut de la etapă la etapă și am arătat ca o echipă de Liga 2. S-a continuat pe aceeași linie, de seriozitate, de modestie, de muncă, atât în zona administrativă cât și în zona sportivă, iar toată această abordare generală a clubului a dus la rezultatele obținute.

(n.r. – Primăria și Consiliul Local Dej) au fost factorul principal, principalul finanțator al clubului. A dat un echilibru în ceea ce înseamnă zona financiară și vreau să mulțumesc primarului și tuturor celor care au avut încredere în proiect. Am reușit să creăm un spectru financiar, care s-a văzut în liniștea avută de jucători, de toți cei care sunt implicați”, a declarat Gabriel Magdaș, președintele executiv al Unirii Dej.

Vezi în MATERIALUL VIDEO de mai jos ce le-a transmis Magdaș suporterilor Unirii Dej și care sunt obiectivele pentru anul următor:

Vă reamintim, FC Unirea Dej a terminat pe locul 2 play-out-ul Ligii 2 – Grupa B, cu cinci victorii și un singur eșec.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER