Conectează-te cu noi

Naţional

Gata vacanța! Elevii și preșcolarii se întorc de mâine la cursuri

Publicat acum

pe

ctinbrancusiDej

Elevii și preșcolarii se vor întoarce de mâine la cursuri după o vacanță de o săptămână. Aceștia vor începe al doilea semestru din anul școlar 2014-2015.

Cursurile semestrului al doilea se vor încheia pe 10 aprilie, iar următoarea vacanță, cea de Paşte, va începe de pe 11 aprilie şi se va încheia pe 19 aprilie Elevii se vor întoarce la cursuri pe 20 aprilie și le vor încheia pe 19 iunie.

Săptămâna 6-10 aprilie este dedicată activităților extracurriculare și extrașcolare, în cadrul programului numit ”Școala altfel: Să știi mai multe, să fii mai bun!”.

Tezele din semestrul al II-lea se vor susține, de regulă, până la data de 22 mai.

Ministerul Educației și Cercetării Științifice a stabilit ca simulările examenelor naționale din anul școlar 2014-2015 să se desfășoare în zilele de 23, 24 și 25 februarie — Evaluarea Națională, pentru elevii clasei a VIII-a, respectiv 2, 3, 4 și 6 martie — Bacalaureat, pentru elevii claselor a XI-a și a XII-a.

Absolvenții de liceu se vor putea înscrie la prima sesiune a examenului de bacalaureat între 25 și 29 mai și vor încheia cursurile în 29 mai. Prima sesiune de bacalaureat va începe pe 8 iunie cu evaluarea competențelor lingvistice de comunicare orală în limba română.

Evaluarea națională va începe anul acesta pentru absolvenții de clasa a VIII-a pe data de 22 iunie, cu proba de limba și literatura română.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER