Conectează-te cu noi

....

Ştiri din zonă

Gaz în comuna Mica. Proiectul, finanțat prin programul ”Anghel Saligny”

Publicat acum

pe

....

Proiectul privind realizarea, extinderea și modernizarea infrastructurii de distribuție a gazelor naturale pentru comuna Mica a fost aprobat. Anunțul a fost făcut azi de primarul Tiberiu Zelencz.

Primele 73 de proiecte pentru investiții în realizarea, extinderea și modernizarea infrastructurii de distribuție a gazelor naturale, finanțate prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”, au fost aprobate de Ministerul Dezvoltării.

....

Dintre obiectivelor de investiții finanțate prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny” se numără și COMUNA MICA – Înființare sistem de distribuție gaze naturale în comuna Mica, județul Cluj, în valoare de 23.858.430,78 lei, lungimea rețelei fiind de 41,823 km.

”Comuna noastră se află printre cele trei comune din județul Cluj care au primit finanțare în acest sens. După mai bine de 3 ani de muncă la acest proiect, am ajuns să culegem și roadele implicării noastre. Proiectele mari necesită timp, răbdare, încredere și unitate.

Mulțumesc întregii echipe și tuturor celor care au avut o contribuție în acest proiect, consilierilor locali și colegilor din Primăria Mica, și nu în ultimul rând doresc să mulțumesc tuturor cetățenilor comunei noastre care au crezut în mine, m-au susținut și au fost alături de mine. Împreună dezvoltăm comuna zi de zi! Construim împreună, continuăm împreună!”, a transmis primarul Tiberiu Zelencz.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER