Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

Gheorghiță: Rata de vaccinare în Cluj-Napoca ”va ajunge în scurt timp la peste 50%”

Publicat acum

pe

Coordonatorul campaniei de vaccinare anti-COVID din România, Valeriu Gheorghiţă a declarat că în Cluj-Napoca rata de vaccinare a depăşit 40% şi în scurt timp va ajunge la peste 50%.

”Este unul dintre municipiile cu cea mai mare rată de acoperire vaccinală. Sunt la peste 40% şi la modul în care se derulează activitatea de vaccinare din Cluj, cu centre de vaccinare, cu centre de tip drive-through, se va organiza săptămâna viitoare un maraton de vaccinare, sigur că se va ajunge în timp scurt la peste 50%”, a declarat Valeriu Gheorghiţă, la Digi24.

Acesta a spus că în Cluj-Napoca şi incidenţa este mică şi că ”noi ne dorim să aveam acest trend descendent la nivel naţional”.

Întrebat dacă ar fi normal ca în Cluj-Napoca o parte dintre restricţiile care sunt la nivel naţional să fie ridicate, coordonatorul campaniei de vaccinare a spus că se pot lua diferenţiat o serie de măsuri.

”Eu cred că în interiorul acelor localităţi, cel puţin pentru anumite tipuri de activităţi, sigur că se pot lua diferenţiat o serie de măsuri în sensul deschiderii activităţilor, restaurante, se discută o serie de propuneri cu un grad cât mai ridicat de ocupare a locurilor în restaurante. Sunt toate variantele propuse, sunt dezbătute, încât să se menţină un echilibru între situaţia epidemiologică şi dorinţa noastră de a reveni la normalitate”, a mai spus Gheorghiţă.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER