Conectează-te cu noi

Eveniment

Gherla | Și-a omorât vecinul de Crăciun, pentru că i-ar fi cerut să dea muzica mai încet

Publicat acum

pe

În urmă cu doi ani, în a doua zi de Crăciun, un bărbat de 40 de ani îl lovea cu pumnul pe vecinul care a îndrăznit să-i spună că e muzica prea tare la el în apartament. Vecinul a căzut, s-a lovit cu capul de beton, iar după trei luni de comă a murit. Totul s-a întâmplat la Gherla.

În 17 decembrie 2021, Curtea de Apel Cluj l-a condamnat pe agresor definitiv la 7 ani închisoare cu executare pentru lovituri cauzatoare de moarte și a acordat daune morale către cei doi fii ai victimei de 50.000, respectiv 60.000 euro. Agresorul și-a recunoscut vina și a beneficiat de reducerea sentinței, scrie clujust.ro

Prin actul de sesizare a instanţei, s-a reţinut, în esenţă, că ”inculpatul E.E, în data de 26.12.2019, în jurul orei 12.00, pe fondul unui conflict spontan izbucnit în scara blocului de domiciliu, generat de volumul muzicii, ar fi împins-o şi i-ar fi aplicat victimei P.I. o lovitură cu pumnul în faţă, iar aceasta ar fi căzut şi s-ar fi lovit cu capul de pardoseală, suferind leziuni care i-ar fi pus în primejdie viaţa, iar la data de 15.03.2020 victima ar fi decedat, existând legătură de cauzalitate între leziunile cranio-cerebrale cauzate şi deces.”

Instanța a reținut următoarea stare de fapt: ”La data de 26.12.2019, în jurul orei 12.00, inculpatul E.E se afla la locuinţa de domiciliu situată în Gherla,  la un volum mare. Nemulţumit de acest aspect, vecinul său P.I. s-a prezentat la uşa inculpatului cerându-i să dea muzica mai încet, între cei doi iscându-se o ceartă. În acest context, inculpatul i-a aplicat o lovitură cu palma ori pumnul victimei la nivelul feţei, cauzând căderea acesteia peste un suport de haine. Momentul a fost surprins de martorul H.A, care se întorcea de la cumpărături (…)”.

Vezi mai multe detalii pe clujust.ro.

foto: imagine reprezentativă

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER