Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Grădiniţa ,,Paradisul Piticilor” Dej s-a pregătit de sărbătoare – FOTO

Publicat acum

pe

Serbare Craciun Gradinita Paradisul Piticilor (2)

Sub îndrumarea şi coordonarea educatoarelor Meseşan Viorica şi Toderean Daniela, marți, copiii din grupa mare D de la Grădinița „Paradisul Piticilor” Dej au pregătit o surpriză părinţilor, fraţilor şi bunicilor care au venit să-i vadă la ultima lor serbare organizată în cadrul grădiniţei.

Aceştia s-au simțit onoraţi şi de prezenţa directorului instituției, prof. Iftimi Lucreţia, care s-a bucurat, alături de părinţi, de momentul artistic prezentat de preşcolari.

Serbarea a debutat cu un scurt program artistic în limba engleză, iar mai apoi copiii au prezentat un spectacol de dans modern. Momentul artistic a avut ca şi inspiraţie portul tradiţional, educatoarele cât și copiii fiind îmbrăcaţi în costum popular.

Educatoarele au declarat că au ales poezii şi colinde prin care au încercat să le insufle preşcolarilor respectarea tradiţiilor şi a obiceilor străvechi din Ardeal, cum ar fi mersul la colindat, pluguşorul sau sorcova.

Momentul cel mai aşteptat al serbării a fost sosirea lui Moş Crăciun, care şi-a făcut apariţia încărcat cu daruri pentru toţi copiii. Cei mai emoţionaţi au fost părinţii, fraţii mai mari şi bunicii, deoarece aceştia şi-au reamintit cu nostalgie de copilăria lor.

Autor: Alina Mînzat,

studentă la Facultatea de Științe Politice,

Administrative și ale Comunicării

Secția: Jurnalism

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER