Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Grădinițele din Dej, pregătite să-şi deschidă uşile pentru copii – FOTO

Publicat acum

pe

Grădinițele din municipiul Dej s-au adaptat noilor condiţii de activitate și se pregătesc pentru primirea preșcolarilor în condiții de siguranță, în contextul pandemiei de COVID-19.

Spre exemplu, la Grădiniția Piticilor de pe strada Unirii – unde sunt înscriși 230 de preșcolari împărțiți în nouă grupe – au fost deja dezinfectate toate spațiile în care copiii își vor petrece o mare parte de zi. Totodată, distanțarea dintre ei – la măsuțe și pătuțuri – a fost asigurată cu panouri plexiglas.

Recent, la aceeași unitate au fost create circuite, iar curtea a fost amenajată pentru a se putea desfășura activități în aer liber. În interior, fiecare copil va avea locul personalizat. Materialele pentru prevenirea infecţiei au fost achiziţionate, astfel că educatoarele sunt pregătite să întâmpine preșcolarii în condiții de siguranță.

Vă reamintim, grădinițele vor fi redeschise și vor funcționa conform scenariilor propuse de conducerea fiecărei unități, aprobate de Inspectoratul Școlar Județean (IȘJ) Cluj, Direcția de Sănătate Publică (DSP) Cluj și de către Comitetul Județean pentru Situații de Urgență (CJSU) Cluj.

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în Dej, nu uita să dai LIKE paginii de facebook Dej24.ro!

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER