Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

GRAV ACCIDENT în Bistrița-Năsăud! O mașină implicată într-un accident a fost lovită și de trenul IR Iași-Timișoara – FOTO

Publicat acum

pe

Două autoturisme au intrat în coliziune la ieșire din localitatea bistrițeană Feldru, iar unul dintre acestea a fost proiectat pe calea ferată, fiind ulterior lovit în plin de locomotiva trenului Inter Regio Iași – Timişoara.

Evenimentul s-a produs miercuri seara, puțin înainte de ora 22:00, pe DN 17 D, la ieşirea din localitatea bistrițeană Feldru. Echipajele de intervenţie au găsit la locul accidentului patru victime, câte două în fiecare autoturism, dintre care trei erau încarcerate. Două echipaje de descarcerare, trei echipaje SMURD din cadrul ISU Bistrița-Năsăud şi un echipaj de la Serviciul de Ambulanta Bistrita-Năsăud au fost direcţionate la locul indicat. După triajul preliminar, echipajele de descarcerare au extras victimele din autoturismele avariate în proportie de 100%.

Operațiunea a durat aproximativ 40 de minute și a avut un grad ridicat de dificultate, după care victimele au fost predate echipajelor medicale în vederea stabilizării și transportării la UPU SMURD Bistrița.

De asemenea, a fost verificată starea celor aproximativ 250 călători din tren și, din fericire, nicio persoană nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

ACTUALIZARE Spitalul Județean de Urgență Bistrița-Năsăud:

În urma accidentului produs aseară (18.07.2018) în localitatea Feldru, la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Bistrița au fost aduși patru pacienți, care au fost investigați complex, clinic și paraclinic.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Bistrița-Năsăud, ref. Camelia Strungari, astăzi, 19 iulie 2018, la ora 8.00, starea pacienților era următoarea:

1. Bărbat de 21 ani, cu diagnosticul: Politraumatism prin accident rutier. Șoc hemoragic. Traumatism cranio-cerebral minor. Traumatism toraco-abdominal închis. Contuzie pulmonară bilaterală. Ruptură splenică. Fractură vertebra L5. Fractură cominutivă femur drept. Fractură cominutivă deschisă gamba dreaptă. Fractură cominutivă gamba stângă. Traumatism complex prin strivire antepicior stâng, cu fractură deschisă haluce și ischemie acută antepicior stâng. Pacientul a fost transferat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca.

2. Bărbat de 22 ani, cu diagnosticul: Politraumatism prin accident rutier. Comă indusă. Traumatism cranio-cerebral grav. Edem cerebral difuz. Contuzie hemoragică lobi frontal bilateral și occipital stâng. Hemoragie subarahnoidiană. Traumatism toraco-abdominal. Contuzie pulmonară bilaterală. Hemotorace drept minim. Hemomediastin în observație. Hematom perirenal drept. Dilacerarea parechimului renal drept. Fractură aripa sacrată dreaptă și ramura ilio-pubiană dreaptă. Pacientul a fost operat în cursul nopții și este internat în Secția Chirurgie — Anestezie Terapie Intensivă.

3. Femeie de 29 ani, cu diagnosticul: Politraumatism prin accident rutier. Traumatism toraco-abdominal închis. Fracturi costale multiple. Contuzie pulmonară bilaterală. Fractură cominutivă acetabul drept cu luxație posterioară / superioară șold drept. Fractură deschisă pilon tibial drept. Pacienta a rămas internată în Secția Ortopedie — Anestezie Terapie Intensivă.

4. Bărbat de 40 ani, cu diagnosticul: Politraumatism prin accident rutier. Traumatism cranio-cerebral cu pierderea stării de conștiență. Traumatism toraco-abdominal. Contuzie pulmonară bilaterală. Hemoperitoneu. Fractură femur stâng. Amputație police drept. Contuzie brațe. Pacientul este internat în Secția Chirurgie — Anestezie Terapie Intensivă.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER