Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

GRAVIDĂ la 14 ani, în Mintiu Gherlii. Fostul iubit de 18 ani, o nouă relație cu o copilă

Publicat acum

pe

copil mic

O minoră de 14 ani a născut un copil, însă tatăl în vârstă de 18 ani nu îl recunoaște. Acesta din urmă are o nouă iubită, de doar 13 ani. Totul se petrece în Mintiu Gherlii.

Larisa are acum 15 ani, iar mama ei, Claudia, 37. Cu bebelușul în brațe, femeia mărturiseşte că a venit la IML cu fetiţa ei de 15 ani ca să-i verifice virginitatea, aşa cum pretinde legea. „I-am făcut plângere lui Romeo pentru act sexual cu o minoră şi viol fiindcă, după ce şi-a bătut joc de fata mea şi i-a făcut un copil, acum refuză şi să recunoască acest lucru. Spune întruna că pruncul nu-i al lui, iar noi, din păcate, n-am aflat de sarcină decât atunci când Larisa a născut fetiţa. Asta se întâmpla la sfârşitul lunii iulie a acestui an. Şi-a ascuns sarcina atât de bine, încât – vă dau cuvântul meu! – noi nici n-am avut habar ce se întâmplă, iar după aceea, când am luat-o la „purecat” pe Larisa, aceasta ne-a spus că Romeo o învăţa, prin telefon, cum să ne fenteze. Îi promitea că o va lua de soţie, după care-i va cumpăra lănţişor de aur şi telefon nou. Iar biata fată, naivă, l-a crezut şi s-a întâmplat ce s-a întâmplat”, arată femeia.

De cealaltă parte, fiica ei a povestit că prietenul ei, Romeo, pe atunci în vârstă de 18 ani, ”mi-a spus să mă duc la el acasă. Ajunsă acolo, s-a legat de mine, m-a pus pe pat şi mi-a pus mâna pe gură, să nu ţip, după care s-a urcat pe mine. De atunci, a mai făcut lucrul ăsta de vreo şase ori, iar acum zice că nu-i el tatăl copilului. Se fereşte de mine fiindcă are o iubită nouă, în vârstă de 13 ani, cu care trăieşte”.

Citește mai departe pe ziuadecj.ro.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER