Conectează-te cu noi

....

Social-Cultură

GREVĂ SPONTANĂ la Salina Ocna Dej! Aproximativ 100 de muncitori și-au ÎNTRERUPT ACTIVITATEA!

Publicat acum

pe

....

FOTO – Arhivă

Aproximativ 100 de angajați de la Salina Ocna Dej protestează în această dimineață prin întreruperea programului de lucru.

Este vorba despre angajați din toate cele trei schimburi care iau parte la un protest spontan. Muncitorii de pe schimbul unu au refuzat să intre în subteran și au rămas în curte alături de ceilalți muncitori, veniți de acasă pentru a protesta.

....

Potrivit unor surse care iau parte la protest, nemulțumirile angajaților sunt legate de faptul că aceștia nu vor mai primi vouchere de vacanță.

Aproximativ 100 de angajaţi din schimbul 1 au întrerupt spontan activitatea la Salina Ocna Dej, nemulţumiţi că nu primesc vouchere de vacanţă care sunt de 1.450 lei sau 2.080 lei. Trebuia să primim voucherele din luna august. Aşteptăm să ne întâlnim cu conducerea societăţii, să fie rezolvată această nemulţumire a noastră”, au declarat pentru Mediafax reprezentanţii angajaţilor.

Muncitorii nemulţumiţi s-au adunat în faţa societăţii aşteptând discuţiile cu conducerea.

Directorul Salinei Ocna Dej, Ovidiu Moldovan, a declarat, pentru sursa citată, că speră să se ajungă la rezolvarea problemelor în urma negocierilor.

Salina Ocna Dej este o veche unitate minieră din Ocna Dejului, judeţul Cluj, specializată pe extracţia sării geme în stare solidă.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER