Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

„Hiperparada animalelor”, duminică, la Cluj!

Publicat acum

pe

FOTO – Arhivă

Duminică, 12 mai, începând cu ora 11.00 şi până la 16.30, peste 100 de câini din cele mai diverse rase promit să îi încânte pe spectatori cu talentele lor în parcarea Hipermarketului Cora Cluj.

În plus, vizitatorii Hiperparadei vor avea ocazia să îi cunoască pe protagoniştii demonstraţiilor la standurile amenajate în cadrul evenimentului. Vor putea să le pună direct întrebări angajaţilor insituţiilor participante: Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Cluj, Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Cluj, Centrului Chinologic Dr.Aurel Greblea din Sibiu, voluntarilor Asociaţiei pentru Câini de Salvare Transilvania, ai Serviciului de Ajutor Maltez, Asociaţiei Oameni şi Câini sau Asociaţiei Arca lui Noe. Bruno Icobeţ, câştigător al show-ului Românii au talent, îi va încanta cu demonstraţii extraordinare de discdogging, sportul pe care doreşte să îl promoveze alături de căţeii săi. Reprezentanţii şcolilor de dresaj clujene Dogmaster, Asociaţia Oameni şi Câini şi PetJoy din Cluj vor face demonstraţii de disciplină, pază, apărare, agility, vor invita copiii la activităţi special pregătite pentru ei şi vor da sfaturi şi informaţii despre dresajul canin şi programele de dresaj pe care le desfăşoară pentru clujeni.

Publicul va putea urmări câinii de serviciu ai Jandarmeriei şi Poliţiei simulând acţiuni de intervenţie, câini de salvare în acţiuni de căutare, demonstraţii de disciplină, pază şi apărare, discdogging, agility, o extraordinară paradă a raselor, activităţi speciale pentru copii şi nu în ultimul rând o inedită paradă a câinilor fără stăpân.

Asociaţia Chinologică Napoca a Judeţului Cluj va fi şi ea reprezentată de peste douăzeci de crescători clujeni care vor încânta vizitatorii cu extraordinare parade ale raselor, aceştia având ocazia de a afla, direct de la crescători, care sunt particularităţile fiecărei rase, ce înseamnă un câine de calitate şi de unde poate fi acesta achiziţionat.

Asociaţia Arca lui Noe va prezenta o inedită paradă a câinilor fără stăpân şi va sta la dispoziţia vizitatorilor cu informaţii despre posibilitatea protejării animalelor şi procedurile de adopţie a căţeilor fără stăpân.

„Am pregătit o zi plină cu momente foarte interesante, o zi pe care o puteţi petrece în aer liber, alături de o mulţime de căţei însoţiţi de oamenii care îi iubesc!”, precizează organizatorii.

Intrarea este liberă.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER