Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Ieri a avut loc Adunarea Generală a ASTRA Dej – FOTO

Publicat acum

pe

adunare generala ASTRA (1)

Amfiteatrul Liceului Teoretic ”Alexandru Papiu Ilarian” Dej a găzduit ieri Adunarea Generală a astriștilor dejeni.

Evenimentul s-a bucurat de prezența unor oficialități locale – în frunte cu primarul Morar Costan, alături de reprezentanți ai mai multor delegații astriste sosite din toată țara. Amfitrion și moderator al reuniunii a fost ec. dr. Radu Găvrilă, președintele Despărțământului Dej al ASTRA.

Împlinirea a 26 de ani de la reactivarea ASTRA Dej, în 1990, a fost marcată printr-un Te-Deum, prin alocuțiunile rostite de primarul municipiului și președintele Astrei, dar și prin luările de cuvânt ale membrilor delegațiilor astriste care au răspuns ”prezent” invitației de a participa la eveniment.

Cu acest prilej, președintele Despărțământului, ec. Radu Gavrilă a prezentat bilanțul activităților organizate și proiectelor derulate sau continuate de ASTRA dejeană în cursul anului trecut. Câteva dintre programele majore, multianuale sunt ”Memoria Documentelor”, ”Lada de zestre a satului someșean”, ”Împreună în ASTRA și în comunități”, ”ASTRA și armata dejeană”, ”Calendarul ASTRA Dej” sau ”Revista ASTRA dejeană”. Ulterior a urmat prezentarea programului de activități pentru acest an.

Revenim cu detalii!

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER