Conectează-te cu noi

Eveniment

IMAGINI CAMERA ASCUNSĂ: Condiții JALNICE în GARA CFR Dej. Angajații dorm în camere improprii, pe așternuturi murdare și paturi vechi – VIDEO

Publicat acum

pe

gara Dej

Mecanicii de locomotivă care ajung în gara CFR din Dej sunt nevoiți să doarmă în condiții improprii, în camere cu pereți scorojiți, paturi vechi și așternuturi murdare.

Jurnaliștii de la Digi24 au făcut o anchetă jurnalistică care a scos la iveală condițiile precare în care sunt nevoiți să doarmă angajații CFR, atunci când ajund la Dej.

Nu erau cearşafuri curate, mizerie pe jos, sunt tot felul de lighioane pe acolo. (M-am odihnit, n.r.) Pe locomotivă!”, a spus Eusebiu Pop, mecanic de locomotivă la Depoul Cluj.

„În situaţia lui sunt cinci-şase mecanici în fiecare zi. După ore în şir de mers cu trenul, angajaţii CFR care ajung în Dej ar trebui să doarmă în camerele din incinta gării. Numai că dormitoarele nu îi îndeamnă la odihnă. Paturile sunt vechi, camerele murdare, iar de pe pereţi cade tencuiala.

Sunt nelalocul lor, ca să poţi merge şi cu un tren, să dormi în condiţii improprii”, a spus şi Marius Mureşan, mecanic de locomotivă.

Contractul cu firma de curăţenie a expirat, iar licitatiile s-au încheiat fără rezultat. Directorul general al CFR a făcut de curând un control, dar nu s-a schimbat nimic încă.

S-a făcut o analiză, aceasta continuă la nivel central şi vor fi luate nişte măsuri de îmbunătăţire a situaţiei în ceea ce priveşte condiţiile de muncă ale salariaţior”, a declarat Alina Predescu, purtător de cuvânt al CFR Călători.

La aproape un kilometru distanţă de aşa-zisele locuri de odihnă, se lucrează cu viteza melcului la construirea unor noi dormitoare. Şi asta deorece constructorii sunt chiar angajaţii gării, potrivit Digi24.

Citește mai multe detalii AICI

Reclamă
3 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER