Conectează-te cu noi

Social-Cultură

”Împreună dăruim viață” – Un nou proiect  al Asociației Vă Ajutăm din Dej

Publicat acum

pe

”Suntem încântați să anunțăm lansarea proiectului nostru ”Împreună dăruim viață” în colaborare cu Spitalul Municipal Dej și Centrul De Transfuzie Sanguina Cluj”, transmite Asociația Vă Ajutăm din Dej.

Scopul acestui proiect este de a aduce împreună între 50 și 100 de persoane din Dej și din împrejurimi, în fiecare lună, pentru a salva vieți prin donarea de sânge.

Donarea de sânge este un act simplu, dar cu un impact enorm asupra vieților celor care depind de ea. Prin intermediul acestei campanii, suntem hotărâți să contribuim la asigurarea unei surse constante de sânge pentru pacienții care au nevoie urgentă de transfuzii, cum ar fi victimele accidentelor, pacienții cu cancer, cei cu boli cronice sau femeile care nasc.

Un element cheie al acestui proiect este facilitarea procesului de donare de sânge. Pentru a ne organiza și pentru a vă oferi mai multe detalii, vă rugăm să completați formularul nostru online disponibil la adresa: https://forms.gle/nnPp7TLhjChbBkY98

Datele personale pe care le colectăm prin intermediul acestui formular, cum ar fi numele, prenumele și numărul dvs. de telefon, vor fi tratate cu cea mai mare grijă și în conformitate cu legile privind protecția datelor cu caracter personal. Aceste informații vor fi utilizate exclusiv în scopul acestei campanii și nu vor fi distribuite sau utilizate în alt mod decât în cadrul proiectului nostru de donare de sânge.

După completarea formularului, echipa noastră vă va contacta pentru a vă confirma data, ora și locația sesiunii de donare de sânge, precum și pentru a vă oferi informații utile despre cum să vă pregătiți pentru acest act de generozitate.

Suntem convinși că împreună putem face o diferență reală în comunitatea noastră și că putem contribui la salvarea vieților prin donarea de sânge. Vă invităm să vă alăturați nouă în această campanie nobilă și să ne ajutați să creăm o comunitate mai puternică și mai unită.

Vă mulțumim anticipat pentru sprijinul vostru necondiționat și pentru angajamentul vostru în a face o schimbare pozitivă în Dej.

Pentru mai multe informații sau pentru solicitări de presă, vă rugăm să contactați:

0723290245 – Cristi Mare       

0751165064 – Zena Mureșan

Asociația „Vă Ajutăm din Dej”

contact@vaajutamdindej.ro

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER