Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

În premieră, Festivalul Castanelor din Baia Mare va dura două weekenduri consecutiv. Ce artiști vor evolua în acest weekend

Publicat acum

pe

loading...

Festivalul Castanelor, aflat la cea de-a 24-a ediție, continuă în acest sfârșit de săptămână, la Baia Mare. Este pentru prima dată când evenimentul se întinde pe durata a două weekenduri consecutiv.

În acest sfârşit de săptămână se vor desfăşura concerte extraordinare de folclor şi muzică a anilor 70-80, dar și activități dedicate celor mici, potrivit radiocluj.ro.

În cadrul evenimentelor de la festivalul Castanelor au urcat pe scenă câțiva dintre cei mai în vogă artiști din România și mii de spectatori care s-au bucurat de spectacol.

De la concerte de muzică clasică sau populară până la târguri de produse tradiționale, artificii și activități pentru copii, toate acestea au menirea de a anima publicul numeros.

PROGRAM:

Vineri, 13 octombrie, de la ora 18:00, în Centrul Vechi vor evolua artiștii: Daniel Iordăchioaie, Dirty Shirt + Ansamblul Transilvania, Elena Gheorghe, Hara, Adda, Vunk și BUG Mafia.

Sâmbătă, 14 octombrie, începând cu ora 11:00, în Centrul Vechi va fi pus la dispoziția celor mici un parc de distracții. Pe scenă vor evolua mai multe trupe locale. De la ora 18:00, vor urca pe scenă artiștii Andreea Bănică, Vescan, Lidia Bubble și Zdob și Zdub.

Totodată, cei care vor participa la concertele din Centrul Vechi vor avea parte de un impresionant foc de artificii, de la ora 22:00, care va lumina cerul municipiului Baia Mare.

Duminică, 15 octombrie, de la ora 15:00, în Piața Cetății – Șlagărele anilor 80-90: Cătălin Crișan, Mircea Baniciu și Alexandru Jula. De la ora 18:00, în Centrul Vechi, vor concerta Puya&La Familia, Nicoleta Nucă, Direcția 5, Thomas Anders&Modern Talking Band.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

TU AI DAT LIKE?

RECLAMĂ

loading...

PUBLICITATE

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER