Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Inaugurare | SunGarden Therme Dej și-a deschis ieri porțile – FOTO

Publicat acum

pe

Inaugurare SunGarden Therme Dej

Începând de ieri, 2 iunie, portofoliul lanțului hotelier SunGarden Hotels & Resorts s-a îmbogățit cu o nouă locație. Fostul hotel Black Tulip din Dej și-a schimbat oficial numele în SunGarden Therme.

Ca urmare a dezvoltării şi a viziunii SunGarden Hotels & Resorts, s-a dezvăluit un nou logo şi o nouă identitate de brand. Astfel hotelul se alătură brandului SunGarden Hotels & Resorts, din care mai fac parte locațiile SunGarden Golf & Spa Resort (localitatea Baciu) și SunGarden Salin (localitatea Turda).

Cu acest prilej, ieri, 2 iunie, cu începere de la ora 18:30, peste 200 de invitați au participat la inaugurarea oficială a Hotelului SunGarden Therme Dej. Aceștia au fost întâmpinați cu șampanie, hors d’oeuvre și candy bar-uri inedite.

Evenimentul a debutat cu un discurs susținut de Nicolae Căpușan, fondatorul SunGarden Hotels & Resorts, dar și cu o scurtă cuvântare susținută de Morar Costan, edilul municipiului Dej, care a ținut să precizeze că susține dezvoltarea locală și promovarea turismului în zonă. Momentul a fost marcat prin tăierea panglicii de către cei doi, cei prezenți având ulterior ocazia să facă un tur al hotelului. Invitații au avut deopotrivă ocazia de a se delecta cu preparate deosebite din noul meniu SunGarden Therme, dar și degustări de vin oferite de partenerii hotelului. Totodată, oaspeții au putut petrece momente speciale alături de trupa Incognito, pe ringul de dans.

Hotelul vine în întâmpinarea clienților săi cu cea mai elegantă locație, fiind singurul hotel de patru stele din municipiul Dej. Hotelul are o capacitate de 53 de camere, deține o sală de evenimente cu 450 locuri, restaurant cu 100 de locuri, sală de conferinţe cu 100 locuri dotată cu cea mai modernă aparatură și un salon privat de 50 locuri.

Viitoarele investiții ale hotelului includ un centru de SPA complet dotat și o piscină exterioară.

Inaugurarea noului hotel, singurul de patru stele din Dej, a avut și un caracter caritabil. În acest sens s-a organizat o strângere de fonduri pentru a ajuta la susținerea cauzei celor de la Fundația Someș: „Toţi copiii azi zâmbesc”.

Evenimentul de ieri s-a bucurat de prezența mai multor oficialități locale și regionale, printre aceștia aflându-se primarul municipiului Dej, ing. Morar Costan, președintele Consiliului Județean Cluj, Marius Mânzat, deputatul Cornel Itu, oameni de afaceri din Dej și împrejurimi, dar și reprezentanți ai unor instituții publice locale sau județene.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER