Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

Încă un drum județean intră în reparații – DJ 109A – Panticeu-Recea Cristur-Căprioara – FOTO

Publicat acum

pe

DJ 109A Recea Cristur (2)

Programul de lucrări de întreţinere a infrastructurii rutiere a judeţului Cluj continuă, fiind rândul drumului judeţean DJ 109A  Panticeu – Recea Cristur – Căprioara să intre în reparaţii.

Lucrările de întreţinere şi reparaţii demarate pe acest drum vizează un tronson cu o lungime totală de nu mai puţin de 21,3 kilometri, de la kilometrul 27+200 până la kilometrul 48+500.

În prezent se execută plombări cu asfalt, urmând ca lucrările de întreţinere şi reparaţii să continue cu plombări cu emulsie, şanţuri, acostamente, reprofilare cu adaos de piatră şi defrişări.

Am apreciat lucrările la acest sector de drum cu o lungime de peste 20 de kilometri ca fiind mai mult decât necesare întrucât porţiunea în cauză nu a mai beneficiat de multă vreme de asemenea lucrări de întreţinere şi reparaţii. În acelaşi timp, intervenţia pe acest drum judeţean va asigura o circulaţie mult mai fluidă şi mai rapidă, în condiţii de deplină siguranţă, între judeţele Cluj şi Sălaj” a declarat Alin Tișe, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER