Conectează-te cu noi

Eveniment

Incendiu Ciceu Mihăiești. Flăcări înalte de peste 10 metri, intervenție de 4 ore – VIDEO

Publicat acum

pe

incendiu Ciceu Mihaiesti 2

Un incendiu violent a izbucnit azi-noapte, în jurul orei 5, în localitatea Ciceu Mihăiești. Flăcările au fost înalte de 10 metri, iar intervenția pompierilor a durat aproape 4 ore.

....

Dej24.ro a scris azi-dimineață despre incendiul de la hala din Ciceu Mihăiești, din apropierea Drumului Național 17. Pompierii din cadrul ISU Bistrița anunță pe site-ul lor că ”la ora 04.40, dispeceratul integrat ISU SAJ a fost informat despre producerea unui incendiu la o hală în care se afla un service auto, situată în apropierea Drumului Naţional 17, în localitatea Ciceu Mihăieşti. Incendiul se manifesta violent la nivelul acoperişului imobilului cu flăcări înalte de peste 10 m”.

La fața locului au fost ”alocate progresiv, două echipaje de intervenţie cu autospeciale de lucru cu apă şi spumă şi un echipaj de prim ajutor SMURD din cadrul Gărzii de Intervenţie Beclean, un echipaj cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă din cadrul Detaşamentului de Pompieri Bistriţa, respectiv două echipaje cu autospeciale de intervenţie din cadrul Detaşamentului de Pompieri Dej aparţinând ISU „Avram Iancu” al judeţului Cluj”.

Totodată, autovehiculele din apropiere, autocamioane şi autoturisme, au fost relocate pentru a nu fi afectate de flăcările puternice de la nivelul acoperişului. Din fericire, nu au fost înregistrate victime.

Intervenţia a durat aproximativ patru ore, focarele fiind localizate şi lichidate în aproximativ două ore. Suprafaţa totală afectată de incendiu a fost de cca. 600 mp, pompierii militari reuşind împiedicarea propagării incendiului în interiorul halei.

După finalizarea intervenţiei, în urma anchetei demarate la faţa locului, s-a stabilit faptul că evenimentul a fost provocat, cel mai probabil, de aprinderea unor materiale combustibile (lemn) situate în apropierea unui coş de fum.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER