Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

Incendiu devastator la o fabrică de mobilă din Reghin – FOTO

Publicat acum

pe

Un incendiu violent a izbucnit, aseară, în jurul orei 21:40, la o fabrică de mobilă din municipiul Reghin. La misiunea care a durat șapte ore au participat peste 60 de pompieri.

”Incendiul se manifestă violent pe o suprafaţă de mai mare de 1.000 mp la mai multe hale de depozitare cu posibilitate de propagare la halele învecinate. În cadrul intervenţiei au fost alertaţi pentru a interveni în sprijin pompierii militari de la Punctul de Lucru Deda, Garda de Intervenţie Miercurea Nirajului, pompierii voluntari Ruşii Munţi, Gurghiu, Ibăneşti, Hodac, pompierii voluntari din cadrul serviciului privat Kastamonu şi au fost alertate pentru a interveni în sprijin ISU Bistriţa-Năsăud şi ISU Harghita”, a informat, aseară, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă ”Horea” al judeţului Mureş. S-a transmis inclusiv un mesaj prin RO-ALERT pentru evitarea zonei, având în vedere degajările însemnate de fum.

Au fost afectate cinci corpuri de clădire, din care trei în proporție de 100%, pe o suprafață aproximativă de 1.500 metri pătrați. Din fericire, nu s-au înregistrat victime.

La misiune au participat peste 60 de pompieri militari și pompieri civili. Intervenția a ținut aproximativ șapte ore și s-a finalizat în zorii zilei. 

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER