Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

INCENDIU în Cluj-Napoca. Un bărbat a fost găsit mort – FOTO/VIDEO

Publicat acum

pe

Trei autospeciale pentru stins incendii, o autoscară și un echipaj SMURD au intervenit în cursul nopții trecute pentru a stinge flăcările care au cuprins o casă de locuit de pe strada Constantin Brâncuși din municipiul Cluj-Napoca.

Alarma s-a dat în jurul orei 1.20. Pompierii au găsit casa cuprinsă în totalitate de flăcări, respectiv interiorul casei și acoperișul acesteia. De asemenea, în interior a fost găsit corpul unui bărbat, în vârstă de aproximativ 80 de ani, care prezenta traumatisme incompatibile cu viața, fără posibilitatea de a fi aplicate manevrele de resuscitare.

Intervenția militarilor a fost îngreunată de cantitatea mare de deșeuri care era adunată înăuntrul casei și de faptul că din cauza improvizațiilor electrice nu s-a putut opri de la început alimentarea cu energie electrică. Operațiunile de stingere și înlăturarea a efectelor negative ale incendiului au durat mai bine de 4 ore, iar ulterior o autospecială a rămas pentru supravegherea zonei, având în vedere că deșeurile angrenate în ardere prezentau riscul de a se reaprinde din cauza focarelor care au ars mocnit.

Casa, cu o suprafață de circa 60 mp, a fost distrusă în totalitate, iar intervenția pompierilor a împiedicat extinderea flăcărilor la imobilul alipit de aceasta.

Din primele cercetări se pare că incendiul a pornit de la improvizații ale instalației electrice.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER