Conectează-te cu noi

Eveniment

INCENDIU VIOLENT în Mănășturel! O fermă s-a făcut scrum. FLĂCĂRI ÎNALTE de ZECI DE METRI! – FOTO/VIDEO

Publicat acum

pe

Incendiu violent grajd Manasturel

Un incendiu teribil a izbucnit în această după-amiază, în jurul orei 17:30, la o fermă situată în localitatea clujeană Mănășturel, comuna Cuzdrioara. Agoniseala unui bărbat s-a făcut scrum în câteva minute.

În urma apelului la 112, la fața locului s-au deplasat de urgență pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Dej, cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă, dar și polițiștii.

Până la sosirea pompierilor, vecinii alertați de flăcările înalte de zeci de metri au sărit în ajutorul proprietarului cu găleți cu apă, însă fără succes. Vâlvătaia a cuprins baloții de fân din interior și s-a extins cu repeziciune la acoperiș. În scurt timp, acesta a ars ca o torță și s-a prăbușit bucată cu bucată, sub privirile neputincioase ale proprietarului.

Oamenii din zonă spun că în săivan se aflau aproximativ 80 de animale și câteva tone de fân. Proprietarul grajdului a reușit să salveze mare parte dintre animale, însă șase vaci și un cal au ars de vii. Pagubele materiale sunt uriașe după ce flăcările au mistuit tot în calea lor în doar câteva minute.

Intervenția pompierilor dejeni – care s-a întins pe parcursul a câteva ore – a fost extrem de dificilă. Aceștia au fost nevoiți să alimenteze de mai multe ori autospecialele de stingere pentru a lichida vâlvătaia scăpată de sub control. Din păcate nu au mai putut salva aproape nimic.

O scânteie ajunsă pe fân – în momentul în care se măcina porumbul – ar fi fost cauza incendiului. Pompierii urmează acum să stabilească cauzele exacte ale declanșării teribilului incendiu.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER