Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

INCENDIU în noaptea de Înviere, în Cluj – FOTO

Publicat acum

pe

Pompierii au intervenit azi-noapte, în jurul orei 03:20, la un incendiu petrecut pe strada Vasile Lucaciu din Cluj-Napoca.

La fața locului au intervenit două autospeciale cu apă și spumă, dintre care una de mare capacitate, alături de o ambulanță SMURD.

”Incendiul se manifesta generalizat la un garaj și la o anexă gospodărească lipită de acesta. Garajul era construit cu pod, în vreme ce anexa funcționa drept bucătărie de vară. Exista pericolul ca flăcările să se extindă la două case, astfel că pompierii au acționat imediat cu patru linii de furtun. Drept urmare, s-a evitat extinderea incendiului. Intervenția a fost cu atât mai dificilă, întrucât în garaj erau depozitate numeroase materiale combustibile. Forțele noastre au scos afară o butelie și mai multe canistre cu motorină.

Flăcările au afectat interiorul garajului, precum și acoperișul, pe o suprafață de aproximativ 70 mp. De asemenea, a fost afectată anexa gospodărească pe o suprafață de 20 mp. Cel mai probabil, incendiul a pornit de la un horn izolat necorespunzător. După aproximativ două ore, pompierii au revenit la bază”, a informat ISU Cluj.

Pe timpul operațiunilor de stingere, paramedicii SMURD au evaluat o femeie de aproximativ 70 de ani, care a suferit atac de panică.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER