Conectează-te cu noi

Eveniment

INCENDIU în Pintic. Flăcările au cuprins acoperișul unei case și o încăpere – FOTO

Publicat acum

pe

În cursul nopții trecute, două autospeciale din cadrul Detașamentului de Pompieri Dej și un echipaj SMURD au intervenit pentru stingerea unui incendiu care a cuprins o casă din localitatea Pintic.

Flăcările au cuprins acoperișul în totalitate, precum și una dintre încăperile casei. Pompierii dejeni au acționat timp de două ore pentru stingerea incendiului și înlăturarea efectelor negative, fiind limitată propagarea flăcărilor mai departe de limitele în care au fost găsite.

”Nu au fost persoane rănite ca urmare a acestui eveniment, iar cercetările preliminare au stabilit că incendiul a pornit de la necurățarea coșului pentru evacuarea fumului și amplasarea acestuia necorespunzător față de materiale combustibile.

Având în vedere incidența crescută în perioada rece a acestor incendii sau intoxicarea cu gaze de ardere, care au la bază coșurile de fum necurățate, atragem încă o dată atenția asupra importanței efectuării regulate a curățirii coșurilor pentru evacuarea fumului de către coșari autorizați”, transmite ISU Cluj.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER